Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




CİLT KURULUĞU VE CİLT KURULUĞUNU ÖNLEMEK

Cilt kuruluğundan mı şikayet ediyorsunuz.Peki o zaman önerilerimize kulak verin.Cilt kuruluğunu önlemenin ilk adımı günde iki buçuk litre kadar su tüketmenizdir.Bu sıvı ile cildiniz canlı kalacaktır.
Şimdi gelelim unsurlara:

1 Sıcak odalarda veya ortamlarda içi su dolu kaseler veya ıslak bezleri ısıtma sisteminin üzerine koymalısınız ki havadaki nem oranı artsın yada hava nemlendirici kullanın. Ayrıca odalarda bulunan bitkiler de havadaki nem oranını artırır.

2 Günde 1 kez duşun alın. Genelde iki günde bir banyo yapmak cilt için yeterli olabilir. Ancak cildin çok fazla su ile temas halinde olmaması gerekir. Aralarda sabun kullanmadan sadece su ve bir lifle yıkanmaya özen göstermelisiniz.

3 Duş yaparken kullanmak üzere en iyi bebek sabunu alın. Bebek sabunları en fazla yağ içeren sabunlardır. Bu sayede temizlik sonrası cildin korunma tabakası normal şekilde oluşur.

4 Cildinizi duş veya banyodan sonra mutlaka kremleyin. Banyo sonrasında aradan bir saat geçse bile kremlemeyi ihmal etmeyin.

5 Özellikle parfüm, kimyasal ve boyar maddeler içermeyen kremler kullanmaya özen gösterin.

6 Solaryuma gitmeyin! Çünkü UV ışınları cildin kurumasına neden olmaktadır.

0 yorum: