Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




Makyaj nasıl çıkartılır? Makyaj Çıkartmanın yolu


Makyajınızın çıkarılması cildimizin bakımı açısından oldukça önemlidir.Kozmetikler tozla ve cildimizdeki atıklarla birleştiğinde iltihaplanma yapabilir.Kirlenme ayrıca cildin nefes almasını engeller.

Makyaj çıkarırken oldukça özen göstermelisiniz. Kullandığınız temizleme ürünleri cilt tipinizle uyumlu olmalıdır.

İlk olarak rujumuzu temizleyerek işe başlamalıyız. Bunu en güzel dudaklarınızın kenarlarından ortasına doğru temiz bir pamukla silerek başlayabiliriz. Daha sonra gelelim göz makyajımızın temizlenmesine. Göz Makyajını temizlerken dikkatli olmamız gerekmektedir. Çünkü göz çevresinin derisi elastik değildir ve gözlerimiz mikrop kapmaya ve alerjiye çok müsaittir. Rimelininizi çıkarmak için öncelikle kirpiklerinizin altına bir pamuk konulmalı, sonra dikkatli bir şekilde kirpikler rimelden temizlenmelidir.

Göz makyajınızı çıkarırken kendinizin hazırlayabileceği ürünleri kullanabilirsiniz. Bunun için pamuğu su ile ıslatın, biraz sıkın, üzerine zeytinyağı veya ayçiçeği yağı haricinde diğer bitkisel yağlardan damlatın. Bu pamukla göz üstü makyajınızı iç kısımdan başlayarak dışa doğru silmeye başlayın. Daha sonra pamuğu çekmeden dıştan içe getirin. Sonra pamuğu yıkayın ve aynı uygulamayı tekrarlayın.



kaynak:sacveciltbakimi.com

0 yorum: