Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




Manikürün Püf Noktaları

Thumbs up Manikürün Püf Noktaları


MANİKÜRÜN PÜF NOKTALARI

Kışın Tırnaklar Kan Kırmızısı

Tırnak bakımıda en az yüzdeki makyaj kadar önemli detaylardan biridir.Makyajda olduğu gibi tırnaklarda da moda sezon sezon değisiyor.Kış sezonunda tırnaklar kırmızı ve bordo tonlara boyanacak.

Manikürün Püfleri

*Tırnak kenarlarındaki etleri almak yerine itmek daha sağlıklıdır.Kesmek onları sertleştirir.

*Eğer evde özel tırnak itme setiniz yoksa tırnak diplerinize badem yağı sürün.Azıcık bekletin.Bir kürdanın ucuna pamuk sarın ve etleri geri itmeye başlayın.

*Ayak topuklarındaki çatlamalar için vaseline ve limonu karıştırıyorsunuz,ayağın topuğuna sürüyorsunuz ve bir poşetle sarıyorsunuz.Kısa sürede derilerin kabardığını göreceksiniz.Ayak törpüsü ile ölü derileri temizledinizmi bebek gibi oluyor.

*Pedikür yaptırdıktan sonra ojelerin bozulmaması için tırnaklara madem yağı sürün ve jelatin folyoyla sarın.Rahatlıkla ayakkabılarınızı giyebilirsiniz.

Evde Manikür Yapmak

*Tırnaklarınızı törpüledikten sonra bir kaseye ılık su doldurun birazda şampuan dökün içine.Şampuan tırnak kenarlarındaki etlerin yumuşamasını sağlar.

*Şeytan tırnaklarının ve parmak kenarlarında oluşan sert etlerin kesilmesi doğru değildir.Onları ne kadar keserseniz o kadar sertleşir.En doğrusu onları kağıt törpüyle törpülemektir.

Ellere Göre Tırnak Şekli

*Parmaklar genişse tırnağı oval törpülemek gerekiyor.Yanlarda törpülenerek tırnak daraltılmalı.Tırnağı ne kadar daraltırsanız, parmaklar o kadar uzun görünür.

*Uzun parmaklarda tırnakları küt törpülemek gerek.Oldukça hoş duruyor.