Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




Plajların en havalısı siz olun!

Plajların en havalısı siz olun!



Yazın mayo ve bikini koleksiyonları, canlı renkleri, iddialı kesimleri, zengin aksesuarları ve modanın izinden giden temalarıyla plajlarda fark edilmenizi sağlayacak. Tabii, seçimi doğru yaparsanız...

Sezon alışverişleri tüm hızıyla devam ederken, bir yandan da yazın hangi mayo ve bikinileri giyeceğimizi düşünüyoruz. Ayrıca sadece yazın en çarpıcı modellerini keşfetmek yetmiyor. Çünkü asıl iş, aralarından vücut şeklinize en uygun olanları bulmak...

Moda ayna tutuyor
Modadaki trendler plaj modasına da yön veriyor. Bu yıl metalik kumaşlar, metal aksesuarlarla bir araya geliyor ve en az güneş kadar parlak bir etki yaratıyor. Çiçekler, grafik desenler özellikle üçgen ve altı ipli bikinilerde sıkça kullanılmış. Bu modellere eklenen fırfırlar romantik bir görünüm yaratırken, canlı renkler mutlaka gardıroplara giriyor. Bu renkler arasında sarı, kırmızı, turuncu, mor ve turkuaz öne çıkarken, yine bej, altın ve kahve tonlarından vazgeçemiyoruz. Denizci modasının en güzel yorumları, özellikle kırmızı, lacivert ve beyaz karışımlarında çizgilerle vurgulanıyor.

Tek parça mayolar da en az bikiniler kadar dikkat çekici. Renk ve desenlerle desteklenen bu modeller arasında özellikle straplez ve boyundan ipli olanlar, güneşlenirken de rahatlık sağlıyor. Ayyıldız, Kom, Zeki Triko moda çizgiler taşıyan günlük koleksiyonları dışında, sofistike modelleri, pullu ve bol detaylı seçenekleriyle plaj şıklığınıza da yön veriyor.

Havuzda, denizde rahatlığı önemseyenler içinse "yüzücü" modelleri, yine sportif markaların koleksiyonlarında mevcut. Balenler, altta kemer, zebra ve leopar desenleri, payet işlemeler, metal aksesuarlar, çabuk kuruyan parlak materyaller, iri desenler, romantik çiçekler, retro desenler, geometri ve cesur renkler bu yaz kumsalları ele geçirecek!

Vücut şeklinize göre seçim yapın
• Büyük göğüsleri toparlamak için balenli veya askılı düz modeller ideal.

• Daha ince görünmenin birkaç yolu var. Öncelikle tercihiniz koyu renk, tek parça mayolardan yana olmalı. Alt kısmı oyuk modeller, karın bölgesinde yoğunlaşan desenler ideal.

• Göğsünün küçüklüğünden şikáyet edenler, üstte bol desenli ve renkli seçimler yapabilirler. Üstlerde kullanılan fırfırlar bu konuda işe yarıyor.

• Eğer basenleri gizlemek istiyorsanız şortlu modelleri ve dikkatleri o bölgeye çekecek çarpıcı detayları unutun. Altta yatay çizgilerden uzak durun.