Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




Sizi Güzelleştiren, Onu Deli Eden şeyler

Sizi Güzelleştiren, Onu Deli Eden şeyler

--şikayet: Dudak parlatıcısı o kadar yapış yapış ki kim o dudakları öpmek ister?

--Tavsiye: Dudak parlatıcınızı hem parlaklık, hem de renk vermek için birkaç kat kullanıyorsanız, bu alışkanlığınızdan vazgeçin. Alta renk vermesi için bir kat ruj, üstünede parlaklık vermesi için çok az parlatıcı sürmenizi öneriyoruz. Dudak parlatıcısının bir iki damladan fazla kullanılmaması gerektiğinide özellikler belirtiyoruz.

--şikayet: Saçları saç spreyinden bazen öylesine taşlaşmış oluyor ki parmaklarımı arasından geçiremiyorum.

--Tavsiye: Saçlarınızın formunu korumak için illa da dondurucu saç spreyine ihtiyacınız yok. Kuaförler saç spreyi ve jöleyi başınızdan aşağı boşaltmak yerine, önce az bir miktar, daha sonra yetmezse takviye yapmanızı öneriyor. Ayrıca saç spreyini en az 15 cm den püskürtmek saçınıza eşit bir dağılım kazandıracaktır. Son olarak ta saçınızla işiniz bittikten sonra, parmaklarınız saçınızın arasından geçirerek karışıklıkları açın..

--şikayet: Parfümü o kadar çok sıkıyor ki. Seksi olmaktan çok boğucu oluyor.

--Tavsiye:Erkeğinizin koku alma duyusuna saldıracağınıza dirsek içleri, kulak arkası, boynunuzun arkası göğüslerinizin arası gibi kritik noktalara süreceğiniz birkaç damla parfüm onun baştan çıkmasına yetecektir. Parfüm bulutu içinde olmanız, onu baştan çıkarmaktan çok boğulmasına neden olacaktır. itici olmamak için kokunuzun yarım metre öteden duyulmasına izin vermeyin. Parfümü 4 saatten az aralıkla tazelemeyin. Sizin kokunuzu duymamanız, başkalarının da duymadığı anl***** gelmez.

--şikayet: Saçlarını düzleştirmeye çalışması saatler sürüyor. sıkıntıdan patlıyorum.!

--Tavsiye: Aşkınızla daha fazla. Saç kurutma makinesıyla daha az zaman geçirmeniz içim radikal bir çözüm önerisi: Bırakın saçlarınız kıvırcık kalsın! Düz saçtan vazgeçemiyorsanız, zamandan kazanmak için, saçlarınızı önce havluyla iyice kurulayıp sonra kendi kendine kurumaya bırakabilir bu arada da makyajınızı yapabilirsiniz. Makyajınız bitince, zaten kendi kendine hafif ıslak olan saçlarınızdan iri tutamlar alarak az jöleyle harika saçlara kavuşabilirsiniz.

--şikayet; Parlak makyajı sarıldığımızda her yerime bulaşıyor.!

--Tavsiye: Parlak ve ışıl ışıl makyaj son zamanlarda oldukça moda ve gözede hoş geliyor ama simleri fazla kaçırmamak ve sadece sizde kalmaları kaydıyla. Erkekler oralarının buralarının parlamasından nefret ederler, hele bu yüzden bir de erkek arkadaşlarının alay konusu olursa, bu sizinle yapacağı bir kavga nedenidir. Simlerinizin bulaşmaması için, ışıltı veren pudranızı yüzünüze sürerken bir parça nemlendirici ile kullanmanız yeterli olacak.

--şikayet; Yatağa makyajla girdiğinde yastıklar berbat oluyor.

--Tavsiye: öncelikle şunu aklınızdan çıkarmayın: Yatağa makyajla girmek, yastıklardan çok cildinizi berbat ediyor. Cildiniz uyurken daha emici bir hal alıyor. Bu nedene fondoteninizi, gerekli vitamin ve minerallerden oluşan nemlendirici ile değiştirmeniz yeterli. Eğer makyajsız görünmek istemiyorsanız, sadece belirli yerlere kapatıcı kullanabilisiniz. Dudaklara hafif bir ruj, biraz rimel hem kendinizi iyi hissettirir hem de yastıklar temiz kalır.

--şikayet: O kadar çok vücut kremi sürüyor ki, vücudu yapış yapış oluyor!

--Tavsiye: Beklide gerçekten çok fazla krem kullanıyorsunuz. Ama uzmanlar diyor ki Bu tamamen o kozmetik ürününün suçu.. Yağ bazlı nemlendiriciler cildinizde bir yağ tabakası bırakırken, su bazlı nemlendiriciler daha hafiftir ve daha kolay emilir