Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




Botoks Hakkında Herşey

Botoks hakkında merak ettiğiniz herşey , bütün sorular ve cevapları

Botox ile göz çevresi ( gözaltı ) kırışıklıklar ve alındaki kırışıklıklar kısa sürede yok edilmektedir. Ayrıca botoks ile koltuk altı terleme ve avuç içi terleme tedavisi de mümkündür.

Botoks ( botox) ufak bir şişe ilaçla yüz kırışıklıklarından kurtulma anlamına gelir. Çok küçük miktarda dozlar kas içine injekte edilerek kırışıklıklara neden olan kasların rahatlaması sağlanır. Zamanla ortaya çıkan kalıcı kırışıklıklar kasların rahatlaması ile ortadan kaybolur. Botox tedavileri en fazla 10-15 dk. sürer. Tedavi etkinliği 4-6 ay devam eder. Tekrar edilen uygulamalar ile daha kalıcı sonuçlar sağlanır.

Botox ( botoks ) uygulama yerleri nelerdir?
Gülümserken, kahkaha atarken, kaş ve alın hareketlerinde göz çevresi ve alında ortaya çıkan mimik kırışıklıklarına en etkili yöntemdir. Bu kırışıklıklar dinamik çizgiler olarak adlandırılır. Yüz dinlenme halinde iken bu çizgiler daha az belirgindir. Ayrıca konuşurken ve sigara içerken ortaya çıkan dudak çevresi kırışıklıklar ile boyun bölgesi kırışıklıklarına da etkilidir.

Botoks tedavisi için uygun bir aday mıyım?
Botox (botoks) uygulamasında en iyi uygulama sonuçları 25 yaş ile 65 yaş arasında alınır. 65 yaş üzerindeki kişilerde mimik çizgileri dinlenme halinde bile belirgindir. Bu grup kişilerde diğer yöntemler botox tedavisine göre daha iyi sonuçlar vermektedir. Her bireyin farklı yönleri hekim tarafından incelenir ve botox ya da başka bir yöntem uygulamasına karar verilir.