Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




Doktor Teoman Doğan

1968′te Stockholm’de doğdu. 119. dönem mezunu olarak Galatasaray Lisesini bitirdi. Tıp fakültesini Marmara Üniversitesi’nde okudu. TUS sınavında dereceyle girdiği plastik cerrahi ihtisasını yine aynı üniversitede yaptı. Üniversite yıllarında Berlin’de Humbolt hastanesinde kısa bir staj yaptı. Tıp diplamasını ABD’de kabul ettirmek için ECFMG sınavlarını geçti USMLE sertifikası aldı.

San Francisco’da Dr. Buncke’nin yanında mikrocerrahi eğitimi (research fellowship): Asistanlığı sırasında mikrocerrahinin babası sayılan Dr. Buncke’nin yanına, San Francisco ya gitti. Mikrocerrahi eğitimini bu klinikte tamamladı. San Francisco’da aldığı cerrahi eğitimin yanında sayısız deneysel çalışma yapma imkanı buldu ve bu çalışmalarını en saygın dergilerde yayınladı. Bir yandan mesleki gelişimini tamamlarken bir yandan da Amerika’da akademik ortamı ve sağlık sistemini tanıma şansını buldu.

Anatomi doktorası ve üniversite hocalığı : İhtisası sırasında anatomi çalışmalarına ağırlık verdi ve Marmara Üniversitesi’nin anatomi kürsüsünde doktora yaptı. Böylece hem tıbbın temel dallarından olan anatomide akademik kariyere başlamış oldu hem de anatomi bilgisini en üst düzeye çıkararak cerrahi tekniğini geliştirme şansı yakaladı.