Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




Şimdi ‘pantolon estetiği’

Bacak estetiğinin alanına giren birçok konu var. En önemlilerinden biri, baldırlara uygulanan estetik işlemler. Bu operasyonlar, ileri derecede kilo alıp vermiş kişilerde bacağın üst bölümünün sarkması nedeniyle uygulanıyor. Bu durumda bacakta oluşan ve deri fazlalığı olan bölgelerin adeta pantolon çeker gibi estetik operasyon ile yukarı çekilmesi söz konusu.

Bu sorun, bacağın iç ve arka kısımlarında da görülebiliyor. Daha da ileri durumlarda, örneğin 40-50 kilo veren kişilerde, eldiven gibi bacağın tüm üst bölümünün yukarı çekilmesi şeklinde bir ameliyat yapılması gerekiyor. Bu da oldukça zor bir ameliyat.

Bu konuda hastalara belli bir süre hareketsizlik öneriyoruz. Buradaki izlerin, özellikle kasık içindekilerin yerçekimiyle genişleyip aşağı doğru sarkabileceğinin hastaya anlatılması gerekiyor.

Bacaklardaki yağ çıkıntıları, bacağın görüntüsünü bozuyor. Bunu ortadan kaldırmakta ise en çok “liposuction” yöntemi kullanılıyor. Yağ fazlalıkları alınarak bu düzensiz çıkıntılar azaltılabiliyor.

Bacağın şeklinin çok kalın görünmesine neden olan yağ fazlalıkları da aynı şekilde alınıyor. Ancak kas yapısının artmasıyla oluşan deformitelere bir şey yapma şansımız yok.