Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




Yumuşak eller için doğal formül

Bir kahve fincanı limon suyu, eşit miktarda badem yağı, susam yağı, gliserin ve bir çorba kaşığı talk pudrasını karıştırıp ellerinize sürün.

Suna dumankaya Kuru cilt için duş jeli

1 Kahve fincanı EL SABUNU

1 çorba kaşığı ZEYTİNYAĞI

3 çorba kaşığı KAYISI YAĞI

3 çorba Kaşığı SOYA YAĞI

Yukarıdaki malzemeleri karıştırıp, banyo işleminiz bittikten sonra tüm vücudunuza sürün. 5 Dakika sadece su tuttuktan sonra kurulanın.

Derinlemesine yüz temizliği için peeling

Cildi ölü hücrelerden, biriken yağlardan ve siyah noktalardan arındırmak için, derin bir temizlik yapmalısınız. Bunu peeling, buhar banyosu veya maskelerle gerçekleştirebilirsiniz.

İşte evde yapabileceğiniz basit peeling tarifi:

Malzeme: 1 kahve fincanı yulaf ezmesi, 2.5 çay kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı elma sirkesi, yarım tatlı kaşığı sıcak su

Uygulama: Malzemeleri karıştırın ve cilde uygulayın. 15 dakika bekleyin ve yumuşak, nemli bir bezle ovarak çıkarın. Bol su ile yıkayın.

suna dumankaya