Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




Soya Fasülyesi ile cilt lekelerine,kırışıklıklara veda

Soya fasülyesi suyunun cilt lekeleri için birebir olduğunu duydunuz mu?.

Aayrıca kırışıklıklar içinde etkili. Soya fasülyesi haşlandıktan sonra suyu cilde sürmek yeterli .Ancak işlenmemiş soya fasülyesi almaya bakın.

Saçların için Sıcak yağ tedavisi

Saçlar için yağlı maske hazırlayalım.

İki çorba kaşığı zeytinyağını ısıtınız sonrasında ise yavaş yavaş tüm saçınıza yedirin.

Sıcak nemli bir havluyu başınızı sarınız. Havlu soğurken bu işlemi iki veya üç defa tekrarlayarak başın yağı iyice emmesini sağlayın. Sonra saçlarınızı yıkayarak iyice durulayınız.

Güzel bir cilde sahip olmak için nasıl beslenmeliyiz..

Önce nasıl beslenmememiz gerekir bundan kısaca bahsedelim. Cilt sağlığı vede güzelliği üzerinde tereyağı kırmızı et vede şekerli yiyeceklerin olumsuz etkileri mevcuttur.. Kızartmalar, kan dolaşımını vede, ciltteki sebum oranını negatif yönde etkilemektedir ; sigara , alkol de gözeneklerin tıkanmasına, ince çizgilerin belirginleşmesine vede cildin matlaşmasına sebeb olmaktadır.

Daha güzel bir cilde sahip olmak vede onu korumak için yapacaklarımız aslında beden ve zihinsel sağlığımızı da doğrudan etkiler.Bazu yapmamız gerekenler ise şunlardır :

• Zeytinyağı , çiçekyağı, mısır özü yağı gibi doymamış yağ oranı yüksek olan ürünlerin ölçülü kullanımı kalp ve damar sağlığını korumakta, bu da cilt güzelliğini artırmaktadır.

• Meyve vede sebzeler; zengin vitamin, mineral, doğal şeker ve lif kaynağıdır. Bunlar yaşlanma etkilerini azaltarak, cildin yenilenmesine yardımcı oluyor.

• Somon vede onun gibi yağlı balıklar, cildin su tutma kapasitesini artırarak yumuşak vede taze görünmesini sağlıyor. Nemli bir cilt daha diri oluyor vede kırışıkların oluşması böylece gecikmekte.