Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




Yosunlu Vücut Bakımı

Diyet yapmadan vede aç kalmadan, eziyet çekmeden, günde sadece bir saat ayırarak vücuttaki fazla yağlardan, selülitlerden kurtulmak mümkün.

Parafin ve yosun çamuruyla gerçekleştirilen zayıflama seansları, cildin kurumasını ve vücutta toksit maddelerin birikmesini engelliyor.

Hastalar 45 dakika parafine sarılıp bekletiliyor. Ardından 15 dakika makine ve 15 dakika el masajı ile yağlar kırılıp yumuşatılıyor. Portakal kabuğunu andıran selilütlerin başdüşmanı olan bu yöntemle, 10 seansta iki beden ve beş kilo zayıflamak mümkün. Yosun tedavisi ise 1 saat sürüyor. Tedavi vücuda sürülen selülit giderici ampulün mikro ses dalgalarıyla vücuda yedirilmesiyle başlıyor. Ardından sıkılaştırıcı ve zehir çekici özel yosun vücuda sürülüyor ve vücut folyo ile sarılıyor. Yarım saat bekletildikten sonra yosun vücuttan temizleniyor ve masaja geçiliyor. 10 seanslık bir program sonucu istenilen sonuca ulaşmak mümkün oluyor

Yağlı ve Gözenekli Ciltler İçin Maske

Başlayalım..Malzemeler ve yapılışı.

1 yumurtanın akı
1/2 küçük salatalık(rondolayabilir ya da ince rendeleyebilirsiniz)
2 tatlı kaşığı limon suyu
4 tatlı kaşığı nane çayı
1/2 tatlı kaşığı elma sirkesi
Bir tatlı kaşığı(silme) naneyi yarım çay bardağı kadar kaynar su ile 10 dakika demleyelim ve süzelim. Ilınınca kullanabilirsiniz.
Yumurta akını iyice çırpalım. Diğer tüm malzemeler ile birlikte güzelce karıştıralım.
Yüzümüze göz çevremiz hariç cildimize uygulayalım. 15 dakika sonra ılık su ile durulayalım.
Nane cildi yatıştırır, Elma sirkesi cildin asidik örtüsünü dengeler, limon suyu yağdan arındırır, yumurta akı sıkılaştırır vede salatalık ise nemlendirir.