Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




Doktor Yakup AVŞAR

Genç estetik cerrahlar kategorisinde yer alan Türk asıllı Op. Dr. Yakup AVŞAR 1969 yılında Iran’ın Tebriz kentinde doğdu. Tıp Fakültesini Tebriz Tıp Bilimleri Enstitüsünde ingilizce dilinde tamamladı.
Tebriz’de dermatoloji üzerine çalıştı ve bu dönemde tıp terminolojisi konusunda 40,000 girişli bir sözlük hazırladı. Resim ve heykel alanında Tebriz Sanat Tarihi Akademisi’nde eğitim aldı. Graft-flep uygulamaları konulu tezi ile ilgi duyduğu plastik cerrahiye giriş yaptı.

Türkiye hayranı olan Dr. Avşar plastik cerrahi ihtisasını Türkiye’de tamamladı. İhtisas döneminde hazırladığı tez konusu ‘kıkırdak dokusunun üç boyutlu şekillendirilmesi ile burun estetiği ‘nde önemli vurgulamalar yaparak bu konuda çalışmalarını ilerletti. Dr. Avşar’ın mikrocerrahi tecrübesi ve başarıları ihtisas dönemine dayanmaktadır.

Mikro-cerrahide bilimsel çalışmaları ‘Türk plastik ve rekonstrüktif cerrahi derneği dergisi’ ve ‘european journal of microvascular surgery’ de yayınlanmıştır.

Mikro-cerrahi yeteneğini burun estetiğine yöneltip üstün yenilikler elde eden Dr. Avşar’ın dünyada lider olduğu bu konuda bilimsel çalışmaları hızla devam etmektedir.

Mikro-rinoplasti yöntemini dünyada ilk defa göz önüne seren Dr. Avşar bu yöntemin üstünlüklerini tartışıyor. Endoskopik ve mikro-cerrahi yöntemlerini kullanarak, estetik cerrahide less invasive yöntemden yola çıkıp fast healing mekanizmalarını ortaya koymaktadır.

Estetik cerrahi konusunda kurucusu olduğu Este Klinik’te uluslar arası hizmet vermektedir. Dr. Avşar’ın hedefi; estetik cerrahide dünya standartlarının üzerine çıkmak ve Türkiye’mizi uluslar arası platformlarda temsil etmektir.

TIP DOKTORA TEZİ:
Cilt greftleri ve flep cerrahisi; Dr. Yakup Avşar, 1996 (Tebriz Ü. Tıp Fak.)

UZMANLIK TEZİ:
Üç boyutlu kıkırdak otogreftlerinin yapılandırılması ve interperikonderiyel implantasyon üstünlüğünün saptanması .
Dr. Yakup Avşar, 2003 -Uzmanlık Tezi (T.Ü.Tıp Fak.)

Doktor Baki Çokneşeli

957 yılında İstanbul’da doğdu. Orta ve lise öğrenimini İstanbul’da English High School’da 1975 yılında tamamladıktan sonra aynı yıl İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesi’nde başlayan tıp eğitimini 1981 yılında tamamlayarak mezun oldu.


Baki Çokneşeli
1981-1986 yılları arasında İstanbul Üniversitesi, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Ana Bilim Dalı’nda ihtisas yaptı. 1986-1988 yılları arasında İstanbul Şişli Etfal Hastanesi, Plastik Cerrahi Kliniği’nin kuruluşunda başasistan olarak görev yaptı.

Doktor H. Tolgahan Alpaydın

Ege Üniversitesi Plastik Cerrahi Kliniğinde yaklaşık 7 sene olan uzmanlık öğrenciliği esnasında Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahinin bütün alanlarında aktif olarak eğitim alınmıştır. Yine bu sürede el ve mikrocerrahi konusunda ekstremite replantasyon ve rekonstrüksiyonları tarafımdan uygulanmıştır. Yaklaşık 2 sene ‘el ve mikrocerrahi hastanesinde bu konularda irtibat halinde bulunup operasyonlara girdim. Bu eğitim Amerikan Hastanesi Plastik Cerrahi Kliniğinde Dr.Ayan Gülgönen’nin yanında bizzat çalışarak devam etmiştir.

EĞİTİM DURUMU ve ÇALIŞMA DURUMU
1977 - 1982 : Ankara İlkokulu, Karşıyaka, İzmir
1982 - 1985 : Gazi Lisesi, Karşıyaka, İzmir
1985 - 1988 : Atatürk Lisesi, Alsancak, İzmir
1988 - 1994, : Üniversitesi Tıp Fakültesi, Bornova, İzmir
1995 - 2001 : Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniğinde Uzmanlık Öğrencisi
2001, 2002 : Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniğinde uzman
2002, 2003 : Buca SSK Hastanesinde sözleşmeli uzman doktor
2003 - : İzmirestetik Cerrahi Kliniği

MESLEKİ EĞİTİM
1997- 1999 : El ve mikrocerrahi eğitimi , Özel El ve Mikrocerrahi Hastanesi, Kahramanlar, İzmir
1997 : Plastik Cerrahi Derneği I. kozmetik cerrahi kursu, İstanbul
1999, Temmuz : Amerikan Hastanesi Plastik Cerrahi Kliniği El ve Mikrocerrahi Bölümünde Dr. Ayan Gülgönen ve Dr. Türker Özkan ile çalışma, İstanbul
2000, Şubat-Nisan : Fellowship olarak burslu mikrocerrahi eğitimi için Cleveland Clinic Foundation Plastik Cerrahi Kliniğinde Dr. Maria Siemionow ile çalışma Cleveland, OHIO, Amerika Birleşik Devletleri

2000, Nisan-Eylül : Cleveland Clinic Foundation Plastik Cerrahi Kliniği Kozmetik Cerrahi Bölümünde Dr. J. Zinns ile çalışma, Cleveland, OHIO, Amerika Birleşik Devletleri

2000, Kasım : Gülhane Askeri Tıp Fakültesi (GATA) ileri mikrocerrahi kursu, Ankara

Tarafıma verilen referanslar ve çalışmalarımla Amerika Birleşik Devletlerinden burs alarak Cleveland Clinic Foundation’ da fellow olarak çalıştım. Burada bulunduğum sürede klinik olarak replantasyon, transplantasyon alanlarında, deneysel olarakta iskemi-reperfüzyon hasarının saptanmasını sağlayabilecek cihaz geliştirme programlarında Dr. Maria Siemionow ile çalıştım.

Doktor Harun Özkan

30 Haziran 1966 tarihinde Ankara Üniv.Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Askeri doktor olan Özkan 1974 de Genel Cerrahi Uzmanı, 1976 da Estetik - Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı oldu. 1974 Kıbrıs Barış Harekatında ‘ Çıkarma birlikleri mesul cerrahı ve cerrahi hastane baştabibi’ olarak görev yaptı.

Bu harekatda yaralıların sağlıklarına kavuşmalarında gösterdiği inanılmaz başarı Türkiye Genel Kurmay Başkanlığı tarafından taktir edildi ve Op.Tbp.Yzb. Harun Özkan ‘Üstün Cesaret ve Feragat Madalyası - Altın Madalya -’ ile ödüllendirildi. Bu madalya İlk kez bir doktora veriliyordu. Özkan böylece Silahlı Kuvvetlerdeki tek altın madalyalı muharip gazi doktor oldu.
1979 - 80 yıllarında Tokyo - Japonya’da Showa Üniv. Tıp Fak. Estetik - Plastik Cerrahi bölümünde çalıştı.
6 Nisan 1983′de Üniversite Doçenti oldu.
1985 de Türk Silahlı Kuvvetleri Sağlık Temsilcisi olarak Romanya’da sağlık kuruluşları ve hastanelerde incelemeler yaptı.
1988 de Japon Ulusal Estetik - Plastik Cerrahi Kongresi’ne misafir konuşmacı olarak davet edildi. Japonya dışından davet edilen 20 Plastik Cerrah ‘dan biri olarak tebliğ sundu. Kongre esnasında ‘Uluslararası Onizuka Plastik Cerrahi Derneği ‘ başkanı seçildi. Halen İstanbul’da serbest hekim olarak çalışmaktadır.

Doktor Nebil Bozdoğan

Op. Dr. Nebil Bozdoğan 1959 yılında İstanbul’da doğdu,orta ve lise öğrenimini TED Ankara Koleji’nde tamamladı. 1977 yylynda başladığı Ankara Üniversitesi Ankara Tıp Fakültesi’ni 1983 yylynda bitirerek Tıp Doktoru unvanını aldı.Yine Ankara’da uzmanlık ihtisası yaparak Estetik-Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi uzmanı oldu.


Dr. Nebil Bozdoğan Hollanda hükümetinden burs kazanarak 1989-1990 tarihleri arasında Leiden Üniversite Hastanesi araştırma laboratuarı ve Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniği’nde burslu olarak çalıştı bu süre içinde Hollanda’da özel ve resmi değişik hastanelerde aktif olarak görev aldı..1991-1992 yıllarında GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Kliniği’nde yedek subay olarak askerlik hizmetini tamamladı.

Kendi branşında 35 den fazla bilimsel yayını vardır ve 30 dan fazla ulusal ve uluslararası kongre etkinliği bulunmaktadır. TPECD (Türk Plastik ve Estetik Cerrahi Derneği) ve ESHRS (European Society of Hair Restoration Surgery) üyesidir.

MarMed-Marmara Saç Ekimi ve Estetik Cerrahi Ltd Şti. ortaklarındandır. Avrupa Saç Cerrahi Derneğinin 1995 yılındaki Brükselde yapılan kongresinde sunum yapmak için Türkiyeden davet edilen tek Türk Doktordur.