Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




Doktor Yakup AVŞAR

Genç estetik cerrahlar kategorisinde yer alan Türk asıllı Op. Dr. Yakup AVŞAR 1969 yılında Iran’ın Tebriz kentinde doğdu. Tıp Fakültesini Tebriz Tıp Bilimleri Enstitüsünde ingilizce dilinde tamamladı.
Tebriz’de dermatoloji üzerine çalıştı ve bu dönemde tıp terminolojisi konusunda 40,000 girişli bir sözlük hazırladı. Resim ve heykel alanında Tebriz Sanat Tarihi Akademisi’nde eğitim aldı. Graft-flep uygulamaları konulu tezi ile ilgi duyduğu plastik cerrahiye giriş yaptı.

Türkiye hayranı olan Dr. Avşar plastik cerrahi ihtisasını Türkiye’de tamamladı. İhtisas döneminde hazırladığı tez konusu ‘kıkırdak dokusunun üç boyutlu şekillendirilmesi ile burun estetiği ‘nde önemli vurgulamalar yaparak bu konuda çalışmalarını ilerletti. Dr. Avşar’ın mikrocerrahi tecrübesi ve başarıları ihtisas dönemine dayanmaktadır.

Mikro-cerrahide bilimsel çalışmaları ‘Türk plastik ve rekonstrüktif cerrahi derneği dergisi’ ve ‘european journal of microvascular surgery’ de yayınlanmıştır.

Mikro-cerrahi yeteneğini burun estetiğine yöneltip üstün yenilikler elde eden Dr. Avşar’ın dünyada lider olduğu bu konuda bilimsel çalışmaları hızla devam etmektedir.

Mikro-rinoplasti yöntemini dünyada ilk defa göz önüne seren Dr. Avşar bu yöntemin üstünlüklerini tartışıyor. Endoskopik ve mikro-cerrahi yöntemlerini kullanarak, estetik cerrahide less invasive yöntemden yola çıkıp fast healing mekanizmalarını ortaya koymaktadır.

Estetik cerrahi konusunda kurucusu olduğu Este Klinik’te uluslar arası hizmet vermektedir. Dr. Avşar’ın hedefi; estetik cerrahide dünya standartlarının üzerine çıkmak ve Türkiye’mizi uluslar arası platformlarda temsil etmektir.

TIP DOKTORA TEZİ:
Cilt greftleri ve flep cerrahisi; Dr. Yakup Avşar, 1996 (Tebriz Ü. Tıp Fak.)

UZMANLIK TEZİ:
Üç boyutlu kıkırdak otogreftlerinin yapılandırılması ve interperikonderiyel implantasyon üstünlüğünün saptanması .
Dr. Yakup Avşar, 2003 -Uzmanlık Tezi (T.Ü.Tıp Fak.)