Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




Erkek Saç Modelleri 2

http://img267.imageshack.us/img267/1324/4108artofhairly0.jpg

Erkek Saç Modelleri

http://img0.bloggum.com/upload/lib/img/3116/o/r_sa0vah6o8xoncr8v2k96.jpg

Sivilceler için yeşil renk bitkiler tüketin

Sivilceleri beslenerekde engelleyebilmek mümkün.Bunun için ise ıspanak gibi koyu yeşil yapraklı bitkiler bol miktarda antioksidan içeriyor. Koyu yeşil yapraklı bitkileri bir kısmında da bol miktarda demir bulunuyor.
Yeterince demir almayan kadınların suratlarında koyu renkli halkalar belirir. Yeşil yapraklı bitkilerde bulunan minerallerden biri de çinkodur.
İsveç’te, problemli cilde sahip hastalar üzerinde yapılan bir araştırmaya göre; diyetlerine çinko eklendiğinde, 3 ay içerisinde yüzde 85’lik bir iyileşme olduğu gözlenmiş.
Çinko aynı zamanda, hasarlı kolajenin kırılıp, yeni kolajen üretilmesini de sağlıyor.

Cildiniz için Ekmek mayası

Ekmek mayasının faydası cilt içinde geçerli.İsviçreli bilim adamlarının dermokozmetik sektörüne kazandırdığı CM-Glukan, (ekmek mayası) tıp dünyasında ilk kez 1941 yılında araştırılmaya başlandı.


Maya üzerinde yapılan araştırmalar, onun kanserli hastalarda bile mucizevi sonuçları olduğunu ortaya çıkardı. İsviçreli uzmanlar kısa bir süre önce de CM-Glukan’ın cilt üzerindeki iyileştirici gücünü keşfetti

CM-Glukan’ın Cilde Faydaları;

Cildin savunma mekanizmasını harekete geçirir.
Cildi,biyolojik ve fotoyaşlanmaya karşı korur.
Cildi, UVA ışınlarının neden olduğu oksitlenme stresinden korur.
Hücre yenilenme hızını anlamlı ölçüde artırır.(1 ayda %85)
Contact Dermatitis (temas alerjisi) belirtilerini azaltır.
Cildi nemlendirir, elastikiyetini ve sıkılığını artırır.
Hassas cildi yatıştırır.
Çok İyi bir antioksidandır.

CM-Glukan Nasıl Etki Gösterir ?

CM-Glukan ekmek mayasında bulunan “beta –glukan”ın suda çözünen formudur. Mayadaki bu içerik çok uzun zamandır tıp alanında kullanılmaktadır.

CM-Glukan makrofaj, nötrofil ve spesifik beta-glukan reseptörü taşıyan diğer hücrelerde bağışıklık sistemini etkileyerek nonspesifik savunma mekanizmasını uyarır.
Bundan dolayı,Glukan yaraların tedavisinde, infeksiyolojide ve onkolojide kullanılmaktadır.

CİLT LEKELERİ İÇİN MASKELER


İşte size 1 2 adet cilt lekeleri için uygulayabileceğiniz maskeler.

Cilt Lekeleri İçin Maske tarifi 1:
Birkaç tane havucu rendeleyerek suyunu çıkarın. Havucun suyuna sırasıyla biraz killi toprak daha sonra merhem kıvamına gelecek kadar zeytinyağı karıştırıp yoğurun. Bu merhemi günde bir defa lekeli cilde sürün. Bir süre sonra lekelerin kaybolduğunu göreceksiniz.

Cilt Lekeleri İçin Maske tarifi 2: 1 yumurtanın akına 1 limonun kabuğunu rendeleyin ve krem kıvamına gelinceye kadar karıştırın. Gerekirse biraz daha limon kabuğu rendesi koyabilirsiniz. Hazırladığınız karışımı banyodan bir saat önce cildinize masaj yaparak sürün.

Cilt Lekeleri için Maske

Cilt lekeleri kendinizi huzursuz ve güvensiz hissetmenize sebeb olabilmektedir.

Bunlardan kurtulmak için bir maske tarifi daha.Öncelikle 1 adet elmanın suyunu 1 adet limon suyu ile karıştırıyoruz.Bu karışımın içine az zeytinyağı vede süt ilave edip pomat kıvamına gelene kadar kısık ateşte kaynatın.Soğudukdan sonra kullanabilirsiniz.

Parlak Bir Cilde Sahip Olmak İçin Maskeler

Parlak ve kusursuz cilt kadınlar için vazgeçilmezdir.Parlak cilt için yapmanız gereken iki adet maske..

Parlak Bir Cilt İçin Maske 1 .:
Öncelikle 2 adeth avuç ile hercai çiçeğini kurutun döverek toz haline getirin.Bunları sonrasında ince bir elekten geçirin. Bundan sonra ise krem kıvamına gelecek kadar ısıtılmış bal ilave edip iyice karıştırınız. Hazırladığınız karışımı yatmadan 1saat önce cildinize sürün ve ılık su ile yıkayınız..

Parlak Bir Cilt İçin Maske 2: iki tane turpu suda iyice pişirip eziniz lapa olsun. Elde ettiğiniz lapaya krem kıvamına gelecek kadar biraz süt ile biraz bal vede biraz badem yağı ilave ederek iyice karıştırın pürüzsüz olsun. Bu kremi tüm vücudunuzda kullanabilirsiniz.

Lavantalı Kırışıklık maskesiyle Kırışıklıklara karşı gelin

Her kadın pürüzsüz cildi olsun ister.Fakat bunları istemekte yetmez.

Gerekli bakımları gerekli maskeleri devamlı olarak uygulamalısınız.İşte size kırışıklık için maske tarifi.. : Bir su bardağı dolusu lavanta çiçeğini bir bardak portakal suyunun içinde kısık ateşte ısıtın. Bundan sonra ise 1 yada 2 dilim kabuğu soyulmuş salatalık ile birlikte iyice eziniz.Daha sonrasındaysa bir yumurta sarısı biraz bal, biraz mısır unu ilave edip krem olana dek karıştırın. Hazırladığınız kremi birkaç saat buzdolabında dinlendirdikten sonra cildinize uygulayın. Bu maskeyi bir ay boyunca haftada iki kez kullanın.Maskelerinizi cam kavonazda saklamayı unutmayın.Güneş ışığından ve sıcaktan koruyun.Bu maske sivilcelerinizede iyi gelecektir.Kolay gelsin.

Kırışıklık Maskeleri

Kırışıklık için maske 1 : Hanımlar bu maske haftada 2 defa kullanabilirsiniz.Geçelim maskeye. Bir miktar ıhlamurun çiçek ve yapraklarını birlikte eziniz.Bundan sonra ise süt ve salatalık suyu ilave ederek krem kıvamına gelinceye kadar karıştırıp ve bu kremi yatmadan önce uygulayın kolay gelsin..


Kırışıklık için maske 2 : Bu maskede ise haftada 1 defa kullanmak içindir.Aynı miktarlarda acı pirinç unu ile badem yağı vede bir yumurtanın sarısını bir cam kasede karıştırın..Bundan sonra krem kıvamına gelinceye kadar süt ilave edin kıvamını almasını sağlayınız.Uygulanacak biçime geldiğinde ise bu kremi banyodan bir saat önce cildinize masaj yaparak uygulayın kolay gelsin.

YEŞİL ÇAY KIRIŞIKLIĞA KARŞI


Cildinizi yiyerek güzellleştirin.Kabuklu kuru yemişler de ölçülü tüketildiğinde içerdiği yağdan dolayı cilde yararlı. Yağlar, cilt için hem iyi, hem de kötü olabilir. Burada önemli olan, hangi yağı tükettiğinizdir. Kabuklu kuru yemişlerdeki bitkisel yağ, genellikle zengin E vitamini içerir. ABD'de yapılan araştırmalar da yeşil çayın, ciltte kırışıklık ve sertleşmeye neden olan peroksit miktarını üçte bir oranında azalttığını gösteriyor. Bu açıdan, sağlıklı bir insanın günde 2 bardak yeşil çay içmesi öneriliyor.

C vitamini Cilt Dostu

C vitamini bizim için önemlidir.Uzmanlar C vitamininin cildi güzelleştirdiğini belirterek sağlıklı, parlak bir cilde sahip olmak için günde 2-3 porsiyon zengin C vitamini içeren nar, kivi domates, mandalina ve portakal gibi meyvelerden yenmesini öneriyor. Havuç karoten bakımından zengin ve antioksidan özelliği de olduğundan cildin direnme gücünü artırıyor.

Kırışıklık için maske

Kırışıklıklar gelmeden korunmalısınız.Bunun içinde maskeleri uygulamanız gerekmekte.İşte size kırışıklık için evde yapılabilecek doğal maskeler ...
1 yumurtanın sarısı ve 1 kaşık sütü iyice karıştırıp yüzünüze sürün. 15 dakika bekledikten sonra cildinizi limon suyu ile siliniz.Bunu herhafta uygulayabilirsiniz.