Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




maske yapıyormusunuz?

yıpranan cildinizi dinlendirin.Sizde maske yapabilirsiniz.Hemde kolay bir biçimde.merak etmeyin ve dikkatlice okuyun.mutlaka faydasını göreceksiniz.

maskeler kadınlar için özellikle tutkudur. Ciltteki çizgileri, lekeleri ve sebumu ortadan kaldırma özelliklerinden dolayı gerçek moral kaynağı sayılır.Sizde kendinize gereken bakım ve maskeyi gösterin güzelleşin.Cilt bakımı önemlidir.Atlamayın ve ihmal etmeyin.

Çizgiler kaybolsun gitsin....
Yüz lekeleri ve çizgileri ortadan kaldıran maskeler dışında göz çevresindeki şişlikleri de yok eden ve kurumuş dudaklara gereken nemi sağlayan çeşitli ürünler de bulunur. Dermatologların belirttiğine göre günümüzde kullanılan maskeler, cilt tarafından süratle emilir, normal bir cilt temizleyicinin ortadan kaldırmasının mümkün olmadığı lekelere de çözüm getirir. Etkileri ise geçici olur.

Aktif maddeler..

Maskelerin içerdikleri bu aktif maddeler, önce ciltte aşırı üretime yol açar, daha sonra da bu ölü hücrelerin ciltten temizlenmesi suretiyle etki ederler. Uygulanan maskeler, cildi tıkayan maddelerin bulunduğu deri yüzeyini yumuşatır ve ürünün cildin alt tabakasına daha kolay ulaşmasını sağlar.

Cildiniz devamlı şekilde temiz olmalıdır.

Maskelerin etkisini artırmak için uygulamadan önce cildinizi güzel şekilde yavaşca temizleyin. Bu işlem için az miktarda alfahidroksilasit içeren bir temizleyici kullanın. Maskenin nemli olmayan bir ortamda uygulanması gerekir, banyo gibi nemli ortamlarda maske uygulamaktan kaçının. Cildi maske uygularken, sürülecek tabakanın, ekmeğe sürülen yağ gibi ince olmasına dikkat edin. Maskeyi boynunuza da uygulamayı unutmayın. Krem tipi bir maskeyse bir süre beklettikten sonra, ince bir kağıt yardımıyla ciltten alın. Killi veya jelatin yapılıysa, ılık suyla yıkayın ve kurulayın. Her zaman nazikçe davranmaya özen gösterin. Cildi incitmemeye dikkat edin. Hazır maskeler, serinletici etki sağlama açısından, bir süre buzdolabında bekletildikten sonra uygulanabilir

0 yorum: