Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




Medikal olarak Cilt Bakım


Cilt hayatımızı sürdürmek için sağlıklı ve düzenli çalışması gereken diğer organlar gibi hayati öneme sahip bir organdır. Ancak bu organ diğerleri gibi kaslar ve kemikler ardına saklanmayıp bizi tanımlama tanıtma görevini de üstlenmiştir.Günümüzde ve gelecekte insan ömrü daha da uzayacaktır. Orta yaş kavramı 40′lı, yaşlardan 60’ lı ve ileri yaşlara yükselmiştir. Ömrümüz uzarken maruz kaldığımız çevresel koşullarda çeşitlenmiş ve şiddetlenmiştir. Bu nedenlerle cilt sağlığını ve kalitesini korumak, arttırmak gençliğini daha uzun süre korumak için bilinçli olmak gerekir.

Neden MD FORMULATIONS?

  1. Dünyada cilt yenileyici ve nemlendirici glikolik asit patentini alan ilk ürün MD dir.
  2. Teknolojik çalışmalar sonucu üretilmiş medikozmetiktir.
  3. Hiçbir üründe parfüm ve yağ yoktur.Bu nedenle komedon yapmaz.
  4. Cilt onarıcı A vitamini ürünlerinin içinde en etkin biçimde kullanılmıştır.
  5. MD ürünleri yüksek miktarda Antioksidan içermektedir.
  6. Farklı cilt tiplerinde ve yaşla mevsim değişimi ile yaşam şekliyle ortaya çıkan sorunlara bilimsel çözümler sunar.

MD ürünleri ile mükemmelliğe nasıl ulaşırsınız:

1-TEMİZLEME:

MD temizleme ve düzenlemede ürünlerinin içeriğinde ( glikolik asit,laktik asit,salisilik asit,retinol,retinyl,palmitate) vardır.Bu aktif bileşenler sayesinde nazikçe cildi ölü hücrelerden arındırır. Kiri ve makyajı temizler. Düzenleyiciler için cildi hazırlar.
PH dengelidir. Farklı cilt tipleri için uygun temizleyicileri vardır.

2-DÜZENLEME:

Allantion,papatya,meyan kökü ekstresi,dut,yeşil çay,aloe bitkisel ekstreler sayesinde:
Eşitsiz cilt tonunu düzenler. Cildi nazikçe soyarak donuk,mat görünümü giderir.
İnce çizgilerin görünümünü azaltır. Cildi pürüzsüzleştirir. Akneli cildi düzenler. Geniş gözenekleri ve yağı azaltır. Hassas cildi normalleştirir.

3-NEMLENDİRME:

MD nemlendirme ürünlerinde nemlendiriciler ve antioksidanlar vardır.İçeriğinde; hyalüronik asit, ceramidler, linoleic ve linoleic asit, cholesterol, polysilicone, glycerin, vitamin E süper okside dismutas, yeşil çay, vitamin C, Co-Q 10 bulunur.

  • Cilde gereken nem ihtiyacını verir.
  • Nem kaybını azaltır ve nemin ciltten uçmasına engel olur.
  • Antioksidan içerikli nemlendiriciler cildi korur.
  • Cildin elastikiyetini arttırır.
  • Cildin koruyucu bariyerini onarır.

4- KORUMA:

(Mikronize çinko asit, titanyum dioksit) Yüz ve vücut için UVA ve UVB den tam korunma.
Dış etkenlere maruz cildi korur,savunur ve onarır. Güneş, rüzgar, soğuk- sıcak hava gibi dış etkenler den pul pul olmuş,gerilmiş, irite cildi yatıştırır. Cilt Kanseri Kurumunun( skin Cancer Faundation) önerdiği marka logosunu taşır.

MD FORMULATIONS peeling sistemi özellikle uzman doktorlar tarafından uygulanması için formüle edilmiş olup, md formulations ev bakım ürünleri kombinasyonuyla beklenen hızlı ve etkili sonuçların elde edilmesini sağlar.

Merkezlerimizde doktorlar tarafından cilt tespiti yapıldıktan sonra cildin durumuna uygun bakım kürleri uygulanmakta:

  1. Kişiye özel peeling bakımı: Hücre yenilenmesini hızlandırır tahriş ve kuruluk yaratmadan en hassas cilt tiplerinde bile,cilde olası en genç görünümü kazandırmak için özel olarak geliştirilmiştir.
  2. Clearing cilt bakımı: Özellikle akne ve problemli ciltler için uygundur. Bitki ekstreleri ve A vitamininin desteği ile cildin yağlanması ile mükemmel bir şekilde mücadele eder.
  3. Bu sayede cilt daha yumuşak ve pürüzsüz görünüme kavuşur ve cilt dengelenmesi sağlanır.
  4. İlluminating cilt bakımı: Bu bakım karma, vitamin dengesi bozuk, mat ve donuk ciltlere çözüm oluşturmaya önem vermek suretiyle uygulanır.Özelllikle, cilde parlaklık veren bitki ekstreleri ve vitamin C ağırlıklı maddeler içeren ürünler sayesinde cilt tonu eşitlenir ve daha sağlıklı bir görünüm kazanır.
  5. Anti- Aging cilt bakımı: Bu bakımın özelliği kuru ve foto yaşlı ciltler için uygun olması. Ürünlerin içindeki yüksek düzeydeki vitamin,antioksidan ve lipidler çizgilerin azalmasını ve cildin nemlenmesini sağlarlar. Bu sayede daha parlak ve canlı görünüm kazanılır.
  6. Rosasae(ciltteki kızarma) tedavisi için cilt bakımı: Cilt yumuşak bir şekilde ölü hücrelerden arındırılır,daha sonra kızarıklığı ve kuruluğu antioksidanlar bakımından zengin yağ içermeyen nemlendirici ürünler kullanılarak sorunu giderilir.

INSTITUT GUINOT-PARIS

Tüm dünyada 10 000 i aşkın GUINOT güzellik salonları ile profesyonel güzellik uzmanları eşliğinde sizlere cildiniz için en özel bakımları önermektedir.

Hücresel katmanlardan oluşan epidermis her ay kendini yeniler. Uygun bir cilt bakım programı ve her gün yapılan düzenli bakım ile cildin görünümünü düzeltmek mümkündür. Ciltte canlı ve sağlıklı bir ifade deri altı tabakadaki kan sirkülasyonuna bağlıdır. Yaşla ve zamanın sebep olduğu yorgunlukla ciltteki çizgiler derinleşir ve yüz kontürü sıkılığını kaybeder.

Cildin yaşamsal fonksiyonlarını aktive etmek ve elastikiyetini sağlamak gereklidir. Cildin elastikiyeti ve sıkılığı kolojen, elastin ve retikülin (liftoproteinler) ile yeniden yaratılır. Liftoproteinler cilde lifting etki sağlamak amacıyla seçilmiş moleküller kompleksidir.

Kolojen ve elastin liflerinin dejenerasyonunu önlerken sentezini de arttırarak cildin güçlenmesi sağlanır. Antiaging etkisi sayesinde uzun süreli sıkılaşma sağlayarak cilt gençliğine kavuşur.

GUINOT ile yapılan liftozom bakımı: özel olarak olgun ciltler için geliştirilmiş bir bakımdır. Isınan maske yüzde bekletilirken portakal (C vitamini), ginseng özlerive deniz bazlı kolojen cilde enerji verir. Isınma etkisiyle birleşen bu aktif içerikler cildin elastikiyetini yeniden kazandırır ve yeni hücre oluşmasını hızlandırı. Bakımın sonunda, cildiniz gözle görülür şekilde daha pürüzsüz olacak ve yorgunluk çizgileriniz ortadan kalkacaktır. kaynak:sacveciltbakimi.com

0 yorum: