Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




Rujunuz sizi Kanser Yapar mı

“Rujun içerisindeki kurşun kanser neden olur!”

Kanada’daki bir doktorun imzasıyla iletilen “Rujlarda bulunan yüksek seviyedeki kurşun kanserere neden olabilir.
Yalvarırız bu maili çevrenizdeki herkese iletin” Gerçek mi? İddia yanlış. Kurşundan korunmama tehlikeli olabilir ancak kanserle ilişkilendirilemez. Rujdaki kurşun oldukça düşüktür FDA tarafından tehlikeli olarak tanımlanmamıştır. İnternette bu tür bir arama yaptığınızda da iddiaların asılsız ve temelsiz olduğunu görebilirsiniz.

“Üşütme için kullanılan vitamin türü destekleyiciler kadınlarda hormon kanserlerini destekler!”
Kanada’dan Amerika’ya pazarlanan iyi bir grip ilacının, kadınlarda hormon kanserlerini beslediği ileri sürülüyordu. Buı
konuda çeşitli araştırmalar yapan bir alıcı, Kanadalı üreticiye de ulaşarak mailin doğruluğunu araştırdı. Sonuçta söz
konusu ilacın kanseri önleyen içeriğe bile sahip olduğu anlaşılmıştır.

“Costa Rica muzları hasta eder!” ...

Dünya’da Costa Rica muzlarında bakteri olduğu, bulaşıcı ve bazı hastalıklara neden olabildiği yönünde bir e-mail’de dolaşıyor. Gerçek mi? Yurt dışında bu konularda yayınlanan bir haberde muzla ilgili bu maile de yer verildi. Muz dedikoduları hakkında yapılan araştırma sonucunda muzun, insan vücuduna geçen, hasta eden ve insandan insana bulaşan bir bakteri içermediği belirlendi. Bakterilerin uzun süre muz kabuğunda yaşayamadığı da belirtildi.

0 yorum: