Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




İpeksi Bir Cilt İçin Banyo

Bir avuç dolusu deniz tuzunu içini suyla doldurduğunuz küvete dökün. 1 fincan arı sütünü, 1 litre sıcak sütün içinde seyreltin. Ardından 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ilave ettiğiniz bu karışımı da küvetin içine boşaltın. Deniz tuzu, ölü derinin atılmasına yardımcı olurken, süt de cildinizi derinlemesine temizleyip, nemini korumasına yardımcı oluyor. Ciltte mucize yaratan bir başka besin ise bal. İçeriğindeki vitaminler, mineraller ve enzimler hücrelerin yenilenme sürecini hızlandırıyor ve nemin ciltte depolanmasını sağlıyor. Küvetin içine 500 ml sütle birlikte bir fincan bal eklerseniz, siz de mükemmel bir cilde kavuşabilirsiniz.

Ekstra öneri : Nem maskesini banyo yaparken yüzünüze uygularsanız, çok daha etkili sonuç alabilirsiniz. Çünkü ısı gözenekleri açarak etken maddelerin cilt tarafından kolaylıkla emilmesini sağlıyor. Duş için önerimiz: Duş aldıktan sonra haftada en az 1 ya da iki kez düzenli olarak peeling yapınız.