Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




Vücut kusurlarını gizlemek mümkün

Vücut kusurlarını gizlemek mümkün

Kimi kadin baseninden, kimi göbeginden sikayetçi... Bunlara kalici çözümler aramak en dogrusu, ancak o süreci kisinin kendini daha iyi hissederek atlatmasi da mümkün... Kiyafetlerde dogru seçimler yapmayi bilin yeter! Moda tasarimcisi Tunay Sariz Acar, baseninden, göbeginden ya da gögüslerinden sikayet eden kadinlar için kisiye özel kiyafetler hazirliyor. Yurtdisinda egitim alip çesitli sirketlerde çalistiktan sonra, Nisantasi’nda kendi modaevini açan 38 yasindaki Acar, vücudun güzelliklerini ön plana çikararak kusurlari gizlemeye yönelik su tüyolari verdi: .Basen sorunu olan kadinlar, gögüs altindan etek boyuna kadar vücuda oturan, etegi düz inen kiyafetler tercih etmeli. Dar omuzlu kadinlar, boyundan askili, omuzlarini ortaya çikaracak kiyafetler giymeli.

.Omuzlari çok genis, bel kismi dar kadinlar, dikkatleri bele çekebilirler. Bel dikisinde oynamalar, fiyonk, kemer gibi aksesuarlar kullanilabilir.

.Gögüsleri çok iri bir kadin, asla yaka ve gögüs dekolteli kiyafetler giymemeli.

.Gögüsleri küçük kadinlar, destekli sutyenlerden yararlanabilir.

.Beli kalin olanlarin, gögüs alti bölgeleri incedir. Kiyafet en ince yeri vurgulamali. Bu kisa boylularin da sorununu çözecektir.

.Bacak boyu kisa kadinlarda da bel noktasi yukarida tutulmali. Asla düsük belli giymemeliler.

.Zayifligindan sikayet edenler, drapeli kiyafetleri tercih etmeli. Verev ve enine drapeler, sifon ve ipekli gibi yumusak kumaslarda iyi sonuç verir.