Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




Doğal Saç Bakımı

Yaz aylarında havuza, denize girdikçe ve ne kadar güneşe maruz kalırsak saçlarımızdaki nem kaybı da o oranda artmaktadır. Saçlarımızın yazın daha fazla sarardığını fark ederiz. Bu türden sorunlarımızın en kolay çözümü denize ve havuza girerken bone kullanmaktır. Tabiî ki güneş altında gezerken kesinlikle bir şapka kullanmakta saçlarımızın güneşten korunması için çok önemli.

Saç bakımı ürünleri kullanırken ve satın alırken kesinlikle UV filtresi içermesine özen gösterin bu şekilde saçlarınızın kurumasını önleyebilirsiniz.

Kullandığımız saç bakımı ürünlerini seçerken kesinlikle markalı ve kaliteli ürünleri kullanmaya özen gösterin. Özelliklede yazın daha sık kullandığımız şampuanların ve saç kremlerinin içersinde bulunan silikon içerikler saçınızı kurutarak onların daha kırılgan olmasına neden olur.

Saç bakımında tabiî ki pahalı kozmetiklere herkesin bütçesi yetişecek diye bir şey söz konusu değil. Buna alternatif ve kesinlikle hiçbir zararı olmayan bitkisel ve doğal saç bakımı ürünlerimizi evde kendimizde hazırlayıp uygulayabiliriz.

Özellikle günlük doğal saç bakımı için havuz veya denizden çıktıktan sonra hintyağı, bademyağı ve zeytinyağı gibi yağlardan kullanabilirsiniz. Bu yağlar hem saçınızın maruz kaldığı yıpratıcı etkilere karşı koruyucu olacak, ayrıca saç derinizin bakımını yaparak nem dengesini dengeleyecektir. Unutmayın bu yağları ne kadar kullanırsanız kullanın saç derisi yeterli olacak kadarını emecektir.