Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




Burun Estetiği Genel

Geçen 20 sene içinde burun estetiğindeki trend hep daha ince cerrahiye doğru gelişmiştir. Bunun nedeni ise birinci aşamada daha az travma oluşturmaya yönelik tasarlanmıştır. İkinci aşamada ise burun tasarımı açısından daha net ve daha iyi sonuç almak planlanmıştır.

Hızlı iyileşme!
Yaptığım operasyonları klasik burun estetiği ile karşılaştırılacak olursa ödem ve şişliklerin oluşması daha azdır, ödem ve şişliklerin geçmesi ve burnun son şeklini alması daha kısadır. Zarif cerrahiden dolayı dolaşım bozukluğu en aza düştüğü için rehabilitasyon süreci de azalır. 3 haftalık bir süre içerisinde ödemler çözülür ve burun son şekline %90 yaklaşır. ‘Less invasive surgery’ temellerine uygun bu yöntemde dokulara daha zarif davranıldığı için hızlı iyileşmenin yanında iyi sonuç ta ayrıca önemli bir avantajdır.

Tasarıma yol açık!
Burun tasarımı yüze ve kişiye özel yapılmaktadır. Tasarım öncesinde burun içi endoskopik muayenesi yapılır ve burun yapısı ciltten başlayıp kemik yapısı ve anatomisine kadar incelenir. Çekilen fotograflar bilgisayara aktarılıp beklenen burun bilgisayar tasarımı oluşturulur. Ancak beklenen burun yapısını elde edebilme süresince iki önemli gerekçe söz konusudur, ilki ; burun yapısında şekil alma yeteneğinin ne derecede olduğu, ikincisi ise uygulama yeteneğidir. Uygulama yeteneği cerrah ve kullandığı yöntemlerle yakın ilişki göstermektedir.
Ameliyat süresi ortalama 2 saattir. Bayanlarda 17 erkeklerde 18 yaştan itibaren operasyon gerçekleşebilir.