Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




BENLER

Benler birçok kişinin kafasına takılır.Zararlı oldukları söylenir. Bunlardan biri ise benlere dokunulduğu takdirde kansere dönüşeceği yanlışıdır.Benler normalde iyi huylu birer lezyondurlar ama bu onların her zaman iyi huylu olacakları anlamına gelmez. Bazı şüpheli benlerin çıkarılarak vücuttan uzaklaştırılmaları ve patolojik incelemeye alınmaları gerekebilir.

Bu nedenle de benlerin hasta ve hekimler tarafından sürekli kontrolde tutulmaları gerekir. Bazı hallerde normalde masum olan benlerden şüphelenmek gerekir.


Bunlar; renk değişikliği, büyüme, kenarlarında düzensiz bir görünüm ve kanamadır. Bunlardan en az biri farkedildiği takdirde hemen doktorla bağlantı kurulması gerekir. Doktorun önerileri doğrultusunda hemen alınabilir veya takibe devam edilir.