Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




18-30 yaş arası dogal cilt bakimi

Cilt bakımıda yaşlara göre değişim gösterir.Çünkğ cilt yaşlandıkça bakımıda değişir.Bu sebeblede farklı ciltlere farklı farklı bakımlar gerekmektedir.Sizde bunları uygulamalı ve dikkate almalısınız.Sakın göz ardı etmeyiniz.Yaşa göre cilt bakımı önemli bir husustur.Sizde bu hususlaraa dikkat etmelisiniz.Bunların birincisi genç yaş cilt bakımıdır.Bunu mutlaka ögrenin ve çevrenizdeki arkadaşlarınızada öğretin.Rastgele cilt bakımı yapılmaz.Bunun dönemleri ve yaşa öre ayırmak incelemek gerekir.Bu yüzden önemli açıklamayı vurguluyoruz.Çünkü cildinizi sizin için önemlidir.


cildi temizlemekle başlayınız :

Her sabah: yüzünüzü yatıştırıcı ve nemlendirici bir losyonla temizleyiniz ve alkollü losyonlardan kaçının
Her akşam: Yüzünüzü ve boynunuzu temizleyici bir krem ile yıkayınız v ede daha sonra Ilık suyla durulayın ve yüzünüze bastırmadan hafifçe kurulayınız.

Göz çevrenizi bir göz makyajı temizleyicisi ile temizleyin.

Nemlendirme ve Koruma yöntemleri :

Her sabah: Cildinizi beslemek; hava kirliliği, rüzgar ve güneşten korumak için koruma faktörlü bir nemlendirici kullanın.
Eğer fondöten veya pudra kullanacaksanız, nemlendiriciden sonra bir makyaj altı sürün, daha sonra makyajınıza geçin.
Göz çevrenizi bir göz çevresi kremi ile nemlendirin.
Her akşam: Nemlendiricinizi tekrar uygulayın.

Yenileme
Genç ciltlerde yenileyici bakımlara gerek yoktur.

Hatırlatma ve uyarı :
Güzel bir cilde sahip olmak için her şeyden önce sağlıklı bir yaşam sürmek gerekir:
- Dengeli beslenin.
- Spor yapmayı ıhmal etmeyiniz.
- Düzenli uyuyun ve uyku düzeni oluşturun.cilt için önemlidir.
- Alkol, kahve, çay ve sigaradan oldukça kaçınmalısınız önemlidir.
- Soğuk hava, rüzgar, kireçli su ve korunmasız güneşlenmekten uzak durunuz . bunları uygulamayı sağlayın.kolay gelsin.güzel cilt sizinde hakkınızdır unutmayın.

0 yorum: