Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




Güzellik için tüyolar

· Makyaj yapmaya başlamadan önce cildinizi mutlaka bir nemlendirici kremle nemlendirin.
· Cildinize uygun bir fondöten ve kapatıcı kullanın.
· Fondöteni kullanırken yüzünüze eşit miktarda sürün ve cildinizin fondöteni emmesi için makyaj süngeri kullanın.
· Fondötenin yağlı görünümünü yok etmek için yine cilt renginize uygun bir pudra kullanın.
· Allığı, elmacık kemiklerinizden başlayarak yanaklarınıza fırça yardımıyla sürün. Bu işlem bittikten sonra fırçayı burnunuzun üstünde ve alnınızda gezdirin.
· Sıra gözlerde… Kaşlarınızı belirginleştirmek için bir kaş kalemi kullanabilir yada kaş altlarınıza beyaz veya krem rengi bir far sürebilirsiniz.. Bakışlarınızı daha etkileyici kılmak için koyu bir renk far seçmelisiniz. Kullanacağınız far fırçasıyla, gözlerinizin altına da ince bir çizgi şeklinde far sürün. Bu işlem gözlerinize anlamlı bir ifade verecektir.
· Rimel gözlerde çok önemli bir unsurdur. Rimeli kirpik diplerinden başlayarak aşağıdan yukarı ve yukardan aşağı doğru kirpiklerinize sürmelisiniz.
· Dudaklarınızı belirginleştirmek için kullanacağınız ruj ile aynı renkte veya bir ton koyusu bir dudak kalemi kullanın.
· Son olarak rujunuzun üstüne bir parlatıcı sürerek ışıltılı bir görünüm elde edebilirsiniz.,
Eğer teniniz soluk renkte ise her renkte dudak boyası kullanabilirsiniz.Eğer açık renge sahipseniz sıcak pembe veya kan kırmızısı renkler sizin için uygundur.Esmer tenli iseniz fuşya ya da kırmızı sizin için uygundur.Eğer dudaklarınız kuru ise dudaklarınızı fazla hırpalamadan ölü deri hücrelerini temizleyin.Dudaklarınızı yumuşak bir diş fırçası ile fırçalayın ve biraz vazelin sürün.Dudaklarınıza sürdürdüğünüz rujun dağılmaması için pudralamalı ve kalemle çizgi çizmelisiniz.Pekçok kadın,dudaklarının fazla ince olmalarından yakınır.Basit hilelerle dudaklarınızı dolgun gösterebilirsiniz.Dudaklarınızın dış kısmını beyaz bir eyelıner kremi ile çizin.Sonra dudaklarınızın köşelerine kalemle çizgi çekin.Dudaklarınıza ruj sürerken orta kısımlarına daha bol ruj uygulayın.

0 yorum: