Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




Çok özel cilt bakımları

Güzellik olarak değil sağlık açısından da cildimizin temizlik ve bakımına özen göstermek yaşımız ilerledikçe oluşacak kırışıklık ve deformasyon gibi problemlerin önlenmesi bakımından çok faydalıdır. Aksi takdirde UV ışınları,makyaj, sebest radikaller, sigara,stres, hava değişimleri ve yanlış beslenme cildimizi olumsuz yönde etkiler ve genç yaşta olmamıza rağmen yorgun ve solgun görünmemize neden olur. Cildimizin canlılığı, parlaklığı ve diriliği en önemli sağlık göstergelerindendir. Dolayısıyla 20li yaşlardan itibaren her bayanın temizlik, bakım ve koruma amaçlı olarak ayda bir kez cilt bakımı yaptırması çok faydalıdır.
Cilt bakımı yaparken doğru ürün seçimi çok önemlidir bu yüzden biz lavinia da hangi ürün grubunu kullanacağımıza karar verebilmek için bakıma başlamadan önce kapsamlı bir cilt analizi yapmaktayız.Böylece yağ nem ve elastikiyet oranı göz önünde bulundurularak cildin yağlı, kuru,normal olgun yada hassas olduğuna karar verebiliriz.Cilt Yaşı herzaman esas yaşımızla doğru orantılı olmayabilir.Merkezimizde uygulanan cilt bakımı yaklaşık iki saat sürer ve bu süre içinde sırası ile süt ve tonik ile temizleme, peeling,ozon artı buhar, serum ve ampul emilimi yüz masajı ,maske ,yüksek frekans ve kremleme işlemleri uygulanır.Bu uygulamalar ile cilt temizlenir tıkalı gözenekler açılır,kan dolaşımı hızlandırılır,cilt ölü hücreler ve siyah noktalardan arındırılır nem depo ediici ve hücre yenileyici işlemlerle tapteze canlı bir görünüm ortaya çıkar. Cilt bakımı yaparken yaşa ve cilde göre doğru ürün kullanılması gerekir. Bu yüzden sivilce, akne, leke ve kırışıklık bakımlarında cerrahi müdahale uygulanmadan ve kimyasal peeling işlemi yapılmadan, deri altına hiçbir madde enjekte edilmeden son derece başarılı sonuçlar elde edilmektedir.
Cilt bakımıyla ilgili dikkat edilecek unsurlar şunlardir :

1. Günde 2 litre su için.
2. Kalitesiz makyaj ürünleri kullanmayın.
3. Sigara içmeyin.
4. Aşırı güneşlenmeyin.
5. Makyajınızı çıkarmadan yatmayın.
6. Cildinizi hergün nemlendirin.
7. Her hafta 1 peeling yapın.
8. 15 günde bir maske uygulayın.
9. Sivilce ve komedonları bilinçsizce sıkmayın.
10. Uzun süre klimalı ortamlarda bulunmayın.
11. 3 günde 1 eriyinceye kadar bir buz kalıbını cildinizde gezdirerek
dolaşımı hızlandırın.
12. Ve bakılan bir cilt ile bakılmayan bir cilt arasındaki farkın ilerki
yaşlarda daha çok kendisini göstereceğini unutmayın.

0 yorum: