Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




Selülit

Önce selülit nedir tanıyalım.Özellikle karında kalçada kol ve bacak bölgesinde görülüyor..Kalıtım, beslenme alışkanlıkları (alkol, kahve, sigara), sporsuz yaşam, gebelik, dolaşım bozuklukları, hormonal faktörler ve ilaçlar sellülite neden olabilir.Peki ne yapmamız lazım.?.

Mezoterapi igüzel tedavi yöntemidir. Mezoterapi karboksiterapi de mezoterapi ile beraber veya tek başına uygulandığında kısa zamanda gözle farkedilebilen yararlar sağlar. Karboksiterapi ile cilt altına CO2 gazı verilerek yağ hücrelerinin erimesi ve dolaşımın hızlanması sağlanır. Oldukça ağrısız ve rahat bir yöntemdir.Tabi sporda etkili bir yoldur.Sporu eksik etmemelisiniz.