Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




10 Adımda İyi Bir Manikür

10 Adımda İyi Bir Manikür

Eski ojeyi çıkartın. Bunun için bir pamuğa oje çıkartıcı döküp tırnağınızın üstünde 1 dakika bekletebilirsiniz. Ojeyi çıkartırken pamuğu tırnak üstünde ovuşturmak yerine, sert hareketlerle tırnak etlerine bulaştırmadan yapmaya dikkat edin.


Törpü ile tırnaklarınıza şekil verin. Gerekirse önce makasla kesin daha sonra törpü ile düzeltin. Kenardan ortaya ve ortadan kenara doğru yumuşak hareketlerle törpüleyin. Sert davranmayın.


Tırnak etlerinizi kremle yumuşatıp, ılık suda bekletiniz. Suya daha iyi temizlemesi için sabun, limon suyu yada zeytin yağı katabilirisiniz.


Tırnak eti eriticisi bir ürün kullanarak tırnak etlerinizi yok edin ve kalan kısmını yumuşakça geri itin. (Tırnak etlerinizi kesmeyin- bu enfensiyona neden olabilir)


Ellerinizi ılık suyla yıkayın.


Kalmış olabilicek yağlı kalıntılıarı da yok etmek için gerekirse tekrar oje çıkartıcısıyla tırnaklarınızı silin.


İnce bir kat oje sürüp kurumasını bekleyin. Ojeyi ortadan başlayarak sürün.


İkinci kat ojeyi de sürüp kurumasını bekleyin.


Daha sonra ojelerin çatlamasını önleyen koruyucu oje sürün.


Ojelerinizin daha dayanıklı olmasını ve parlaklığını korumasını istiyorsanız, kolonya, limon, parfüm gibi çözücü maddeler içeren şeylere temas etmekten kaçınınız.