Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




Yüzünüze sabun sürmeyin!

Yüzünüze sabun sürmeyin!

Dermatologlara göre sağlıklı bir cilde sahip olmanın ve geç yaşlanmanın yolu aslında çok basit formüllerden geçiyor.


Cildinizin erken kırışmasını önlemek için sigarayı, sağlıklı saçlara kavuşmak içinse onunla uğraşmayı bırakın!..

Her kadın güzelliğine düşkündür ve iyi görünmek için elinden gelen her şeyi yapar. Son çıkan ürünleri takip eder, kendisi için en doğru ürünü bulmaya çalışır ve mümkün olduğu kadar geleceğine yatırım yapmaya çalışır. Oysa doğal ve kusursuz bir güzelliğe sahip olmanın yolu bazen son derece basit formüllerden geçiyor. Amerikan Dermatoloji Akademisi'nden Dermatolog Arielle N.B. Kauvar, uygulaması son derece kolay olan bu formülleri açıkladı...

Güneş koruyucu kullanın, kırışmayın
Güneş ışınlarının ne kadar zararlı olduğu malum. Bu zararlı ışınlardan minumum derecede etkilenmek için her gün mutlaka güneş koruyucu krem kullanın. Ve kullandığınız kremin en az 15 faktörlü olduğuna dikkat edin. Günümüzde birçok kozmetik ürünü de, güneşten koruma özelliği taşıyor. Bu ürünleri kullanmak zamandan ve paradan kazanmanızı sağlıyor. Örneğin; sağlıklı bir cilt için, güneşten koruma özelliği de taşıyan günlük bir nemlendirici kullanabilirsiniz. Bu ürünler, hem cildinizin nem kaybetmesinin önüne geçer hem de elleriniz gibi sürekli güneşe maruz kalan bölgelerinizin kuruyarak kırışmasını önler.

Cildiniz tükettiğiniz besinlerin aynasıdır
Nemlendirici, bakım kremi gibi ürünler cildin sağlıklı ve genç kalması için çok önemlidir. Ama asıl önemli olan tükettiğimiz besinlerdir. Vitamin ve antioksidan açısından zengin olan bir diyet, cildinizin görünümünde gözle görü lür değişikliklere yol açar ve geleceğe yatırım yapar.

Saçınızla mümkün olduğunca az oynayın
İş saç bakımına gelince, yapılacak en doğru şey; en az müdahalede bulunmaktır. Saçlarımız için gereksiz ürünleri kullanmaktan kaçının. Ve perma, boya, balyaj, röfle gibi işlemlerden mümkün olduğunca uzak durun. Çünkü tüm bu işlemler saça zarar verir. Her ne kadar saçınızda yaptıracağınız bu tür değişiklikler daha güzel görünmenizi sağlasa da, uzun vadede doğallığını ve canlılığını kaybetmesine neden olur. Saçınız için yapabileceğiniz en iyi ve en sağlıklı şey, onu kendi haline bırakmak olacaktır.

Sabun Cildinizi Kurutur
Her ne kadar sabun temizliği miz için vazgeçilmez ürünlerden biri olsa da, çok yağlı bir cilde sahip olmadığınız sürece, cilt temizliği için sabun kullanmanıza gerek yoktur. Sadece su da temizlenmek için yeterli olacaktır. Yine de yüz, kol altı ve kasık bölgesi temizliğiniz için sabun kullanmanız gerekebilir. Ama unutmayın ki yaşlandıkça sabun cildinizi daha çok kurutur. Bu nedenle sabunu mümkün olduğunca az kullanın.