Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




Yeni Olay Skın Adapt Serisi İle Karma Ciltlere Akıllı Çözüm

Yeni Olay Skın Adapt Serisi İle Karma Ciltlere Akıllı Çözüm

OLAY SKIN ADAPT

Yüzünüzün farklı bölgelerinin farklı ihtiyaçları için tek çözüm…

Karma ciltlerde kuru ve yağlı bölgelerin farklı ihtiyaçları vardır. Bu ihtiyaçları dikkate alan OLAY, yeni serisini kadınların beğenisine sundu… OLAY Skin Adapt, karma ciltler için akıllı çözüm… Yağlı bölgelerdeki fazla yağı temizler, kuru bölgeleri nemlendirir ve böylece yumuşak bir cilde kavuşturur.

Farklı cilt tipleri, yağ salgılamalarının değişkenliği, doğal hücre yenilenmesinin oranları, yağlı ve kuru lekeler ve T bölgesi gibi etkenlerden dolayı kadınların cildi oldukça değişkenlik gösteriyor. T bölgesindeki yağ hücrelerinin fazlalığı bu bölgede temizlik ihtiyacını arttırırken, yanaklar nemlendirilmeye daha fazla ihtiyaç duyar. Cilt yapısından kaynaklanan bölgesel farklılıklara ek olarak, gün içinde karşılaştığımız farklılıklar, iklim değişiklikleri, hava kirliliği gibi çevresel faktörler ve stres gibi duygusal faktörler de cildin değişkenlik göstermesinde etmendir.

Farklı ihtiyaçların giderilmesi için farklı ürünleri bir arada kullanan kadınlara OLAY’in yeni çözüm önerisi; yüz temizleme jeli, süt ve tonikten oluşan yepyeni seri OLAY Skin Adapt, kadınların ciltlerinin farklı ihtiyaçlarını karşılayarak karma ciltler için akıllı çözümler sunuyor.

OLAY Skin Adapt, cildin farklı ihtiyaçları için tek çözüm!

Kadınların cilt ihtiyaçlarını anlayarak onlara çözüm önerileri sunan dünya kadınlarının cilt bakım uzmanı OLAY, temizleme konusunda cildin nelere ihtiyacı olduğunu gördükten sonra; cildin ihtiyaçlarına yanıt veren özel formülü ile Skin Adapt serisini kadınlarla buluşturdu.

Yüz temizleme jeli, tonik ve sütten oluşan OLAY Skin Adapt serisi, yağlı bölgelere narin bir temizleme uygularken, kuru bölgelere ihtiyacı olan nemlendirmeyi sağlayarak karma ciltleri dengesine geri kavuşturuyor.