Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




İnce ve selülitsiz bir vücut için

Mezorterapi yöntemi sayesinde vücudunuzdaki bölgesel yağlanma ve selülit şikayetinden kurtulup selülit sorununu tamamen unutabilirsiniz. Mezoterapi Fransa’da yaygınca kullanılan tıbbi bir yöntemdir. Bu yöntemde çok ince uçlu iğnelerle cilt altına alınan ilaç enjekte edilir.Bu ilaç bölgedeki yağ bloklarını yıkıp kan dolaşımınına rtmasına neden olur, dolayısıyla uygulanan bölgede 15-20 cm arasında zayıflama sağlar ve selülit problemi varsa geçer.

Mezoterapi ile beraber diyet uygulandığında vücutta genel zayıflama sağlanır. Bu yöntem ortalama 8-10 seansta gerçekleştirilir. Bir seans ortalama 15 dakika sürer. Vücutta genel kilo problemi varsa tıbbi diyet programı sayesinde bu sorundanda kurtulmak mümkün. Ayrıca, lipoliz ve karboksiterapi yöntemi ile de bu bölgelerde oluşan selülitlerden kısa sürede kurtulmak mümkün.

kaynak:sacveciltbakimi.com

0 yorum: