Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




Parlak kusursuz bir cilt için neler gerekli?

Yüzdeki yaşlılık belirtilerini kısa sürede ve zahmetsiz bir şekilde kaybettirmek için tıbbi tedavi şekilleri oldukça uygun. Göz çevresi, alın, kaş ortası ve burundan dudağa uzanan çizgiler, dudak ve yanak üsütündeki kırışıklık ve çizgilerle botox, halaform ve restylen gibi yöntemler oldukça pratik yöntemlerdir.

Bu yöntemler 1 seansta (ortalama 30 dakika) uygulanıyor. Göz çevresi, alın ve kaş ortasındaki çizgiler kaybolur, alın bölgesine uygulandığında ise kaşlarda hafif kalkma sağlanır ve dolayısıyla göz kapak düşmeleri ve esnemeleri toplanır. Bu yöntemler uzman ve tecrübeli hekim tarafından uygulandığında herhangi bir yan etkileri olmaz.

Çok ince uçlu iğnelerle istenilen bölgelere ilaç enjekte edilir ve ağrı, acı hissi olmaz. Mezolifting ile parlak bir cilt yönteminde ise cildi beslemek, parlaklığı sağlamak ve ciltteki esnemeleri engellemek amacıyla cilt altına vitamin enjeksiyonu yapılır. Ortalama 15 dakika sürer. Özellikle kış ve sonbahar aylarında uygulanan bu yöntem ortalama 3 seansta gerçekleştirilir.

Peeling yöntemi ile ciltteki matlaşma sorunu giderilir. Gözeneklerde genişleme ve fazlalaşma sorunu varsa peeling ile oldukça başarılı sonuçlar elde edilebilir. Yüzdeki ince çizgiler geçer ve cilt daha parlak ve canlı hale gelir.
Dudak şeklinde herhngi bir deformite varsa veya kişi kendi isteğiyle dudak şeklini değiştirmek istiyorsa yine de tek bir seans (ortalama) 15 dakikada dudak şeklini değiştirmek mümkün.

Cilt bakımı sayesinde ise cilt temizlenir, oksijenle beslenir ve cilt tipine uygun gereken maskeler kullanılarak cildin toparlanması sağlanır.

kaynak:sacveciltbakimi.com

0 yorum: