Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




Makyaj ve Cilt Bakım incelikleri

Göz çevresindeki deri çok ince ve hassastır,kolaylıkla tahriş olabilir ve yıpranabilir. Onun için göz makyajınızı temizlerken sert ve yıpratıcı hareketlerden kaçının.

  • Nemlendirici uygularken boyun kısmını sakın unutmayın. Bu bölgede engelleyebileceğiniz her kırışık daha genç bir cilde sahip olduğunuzu gösterir.
  • Yapılan araştırmalara göre ergin kişilerin büyük bölümünde kalsiyum eksikliği bulunuyor. Bu da cilt de dahil olmak üzere insan metabolizmasına zarar verir. Her gün su içmeyi alışkanlık haline getirin.
  • Sağlıklı bir cilde sahip olmanın ilk ve en önemli koşulu sağlıklı bir yaşam sürmektir. Bol bol su için, spor yapın, dengeli beslenin.
  • Sigaradan uzak durmak, sağlıklı bir cilt için gereklidir. Sigara , cildin zamansız yaşlanmasına neden olur.
  • Klasik sabunlar cildi kuruttuğu için yüz temizliği için önerilmez. Kurumuş cilt dayanıksızlaşır ve yaşlanması hızlanır. Sabun içermeyen temizleyiciler önerilir.
  • Evinizde hazırlayabileceğiniz ve cildinize uygulayabileceğiniz maskeler aracılığı ile cildiniz iyileştirici ve güzelleştirici maddeleri emer. Cildin kendini yenilemesine yardımcı olan maskeler, cildi yatıştırır, gerginleştirir ve kan dolaşımını hızlandırır.

kaynak:sacveciltbakimi.com

0 yorum: