Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




Kaş Bakımı


Yüz bir mimari eser sayılırsa, bu eserin kendine has özelliğini kaşlar meydana getirir. Kaş, yüzün en önemli kısımlarından biridir. Kaş şekliyle birlikte yüzün şekli de değişebilir. Kaşlar ve kirpikler ayrıca gözünüzü de güzelleştirirler, dolayısı ile yüz güzelliği bakımından çok bakım isterler.

Kirpik ve Kaşları Uzatmak Mümkün müdür?

Saçlar gibi , kaş ve kirpiklerin de bakıma ihtiyacı vardır. Kokusuz hint yağı , kaş ve kirpiklerin besinidir. Her akşam küçük bir fırça ile kokusuz hint yağının hafifçe sürmek gerekir. Fırça olmazsa , baş parmağın ucuna sürülen yağ kaşların ve kirpiklerin üzerinde gezdirilir.

Kirpikler ince , çok açık renkli ve çok kısa ise , ne yapılabilir?

Takma kirpikler , bugün pek çok derdin çaresini teşkil etmektedir. Takma kirpikleri herkes kendi kendine gözlerinin üzerine yapıştırabilir. Bunlar çok ince bir ipliğe bağlıdırlar. Özel yapışkanlarıyla gözün hemen üzerine hakiki kirpiklerin üstüne yapıştırılırlar. Ancak buruna yakın ve gözün dış kenarına gelen kirpiklerin uçlarını bir makasla kısaltmak veya kesmek , böylece takma kirpikleri gerçekmiş gibi göstermek gereklidir. Aksi halde takma kirpikler komik durur.

Ayrıca bazı güzellik merkezlerinde kendi kirpiklerinizin arasına birer birer kirpik yapıştırılır. Böylece seyrek olan kirpikler sık hale gelebilir. Böyle tek tek yapıştırılan kirpikler gözler sıcak su ile yıkanmadığı müddetçe düşmez.

kaynak:sacveciltbakimi.com

0 yorum: