Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




2008 in gözde olucak parfümleri

Michael Kors - Woman EDP

Dünyanın en narin, masalsı çiçek özlerinden bir kısmı, egzotik baharatlarla, hafif yeşil bitkilerle ve tütsü ile yeniden keşfedilerek harmanlanıp; büyületici, modern ve duygulara hitap eden bir koku haline getirilmiş… Hemen aradığınızı bulduğunuzu düşünmenizi sağlayan bir parfüm Michael Kors... Zerafetin ve geleneğin, duyulara hitap eden egzotik unsurlarla benzersiz bir bileşimi...
50 ml 118 YTL




Moschino - Funny

Narin teninize canlılık ve hareket katacak bu koku üst notalarında parıltılı meyve ferahlığı ile zenginleşiyor. Merak uyandıran ve alışkanlık yapan bir cazibe için lezzetli kırmızı kuş üzümü ile renklendirilmiş şaşırtıcı notalar bulunuyor. Alt notasında yosun ve sedir ağacıyla zenginleştirilmiş sıcak, çekici bir amber akoru yayarak iştah açan bir iz bırakıyor.
50 ml 95 YTL


Sisley - Eau Du Soir De Lune P.F.EDP

Ayın narin ışığı altında aşkın ilan edildiği büyülü bir geceden ilham aldı. Büyük Fransız parfümlerinin artistliği, çağdaş ve romantik parfüm akorlarına adanmışlık ve seçilmiş, en doğal esanslardan yaratıldı Soir DeLune. Centifolia Gülü, Kamelya, Paçuli, Mimoza, Kişniş... Şişesi beyaz yıldızlarla aydınlanmış bir geceyi özetliyor. Meyvemsi ve kristalli notasıyla açıldığı anda duyuları uyarıyor, lüks ve çiçeksi notalar, ardında harika ve karakteristik bir iz bırakıyor.
50 ml 202 YTL


Jean Paul Gaultier Classique

Çiçeksi, bahartlı zarif bir koku.. Gül, portakal çiçekleri, vanilya ve baharat karışımı kokusuyla, daha çok orta yaş üzerindeki bayanlar tercih edebilir. Hafif, daha çok çiçek kokularını sevenler tarafından fazla çekici bulunmayabilir.
50 ml 135 YTL


Hugo Boss - Femme EDP

Parlak, yumuşak, pürüzsüz ve özgürleştirici... BOSS’un yeni kokusu “Femme”, ardında büyüleyici bir aura bırakıyor. Kokunun ustaca tasarlanmış, havada asılı kalan sıcaklığı en sofistike ve modern tarafını oluşturuyor.Kremsi misk özü sayesinde Madagaskar yasemini, gül ve yabani zambakla uyum sağlıyor.
50 ml 90 YTL


Givency - Ange ou Demon

Givenchy markası olan bu koku, cezp edici özelligi ile, beyaz kekik, mandalin ile başlayarak zambak, orkide vanilya, meşe odunu ve tonka fasulyesi karışımına sahip.
50 ml 120 YTL


Thierry Mugler - Eau De Stars

Ferahlık ve duyumsallığın umulmadık bir füzyonu olan parfüm zıtlıları cesurca birleştirerek şaşırtıcı ve yaratıcı notalar sunuyor. Vanilyanın iştah açıcı kokusu, şehvetli zevk düşüncelerini davet eden paçuli ile duyularımızı seyahate çıkaran karşı konulmaz çekiciliği sayesinde büyülüyor. Therry Mugler'in kendi yaratıcı kreasyonu olan üçgen şeklindeki bu şişenin gümüş kapağı da aynı şekle sahip.
50 ml 95 YTL


Agent Provocateur - Maitresse EDP

Kıymetli, gizemli, incelikli, zarif... Çekici, cazibeli, baş döndürücü, erkeklerin aklını başından alan, kontrollerini kaybettiren, onları güçsüz kılan, karşı koyamadıkları ve uzak da kalamadıkları kadın. Maitresse...Yumurta formunda şişesi; altın kaplamalı altın şeffaf camı, ışık oyunları ve yansımaları ile tahrik edici... Maitresse gerçekten çarpıcı bir koku...
50 ml 132 YTL

Chanel No:5

Ona kişiliğinizi emanet ediyorsunuz. No. 5 sizin baştan çıkarıcılığınızı geliştiriyor: Sizin eşiniz yok. Bir çiçek buketi, sandal ağacı devamında gül ve yasemin. Bu koku Marlyn Monroe'nun kokusu olarak da biliniyor.
50 ml 140 YTL