Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




Dudak Makyajı

Daha Güzel Görünen Dudaklar

Rujunuz dudak kenarlarınıza mı taştı?
Önce çubukla taşan kısımları temizleyin; sonra pamuklu çubugun ucuna bir parça fondötene batırıp lekeleri kapatın, pudralayın, rujunuzu yenileyin.
Rujunuza kalıcılık
Rujunuzu sürmeden önce dudaklarınıza biraz fondöten sürüp pudralayın. Bir kat ruj sürün, fazlasını almak için iki dudagınızın arasına bir kagıt mendil koyup dudaklarınızı bastırarak kapatın, 2.katı uygulayın.

Rujunuz dişlerinizi mi boyuyor?
Kötü bir görüntü ama önlemi çok kolay: rujunuzu sürdükten sonra baş parmagınızı agzınıza koyun (çocukların parmak emdigi gibi) ve dudaklarınızı sıkıca kapatın. Rujunuzun fazlası parmaklarınıza çıkacaktır.
Rujunuzu belirginleştirmek için
Ruj renginize uyumlu bir dudak kalemiyle tüm dudagınızı boyadıktan sonra rujunuzu uygulayın. Daha belirgin ve çarpıcı bir renk elde edeceksiniz.

Parlak dudaklar
Pek kalıcı olmayan dudak parlatıcılarının yerine, dudaklarınıza vazelin sürün. Hem parlaklık daha kalıcı olacak, hem de dudaklarınız yazın güneşinden, kışın da sogugundan korunmuş olacak.

Çok dogal bir görünüm için
Dudagınızın dogal kırmızısına çok yakın bir ruj rengi seçin. Ruju sadece alt dudagınıza sürüp dudaklarınızı birbiri üstene kapatıp sıkın. Üst dudagınıza geçen ruju parmagınızın ucuyla hafifçe yayın

Dudaklarınıza İstediginiz Şekli Verin
Dolgun Dudakları İnceltin
Dudaklarınızı oldugundan daha ince göstermek istiyorsanız:

- Dudak kenarlarınıza hafifçe fondöten sürün.
- Dudaklarınızı, rujunuza uygun renkte bir dudak kalemiyle üst dudagınızın dogal çizgisinin hemen altından, alt dudagınızın ise hemen üstünden çevreleyin.
Dudaklarınızın yeni çizgisine sadık kalarak rujunuzu sürün. Mat rujlar tercih edin. Ruju fırça ile uygularsanız daha iyi sonuç alırsınız.



Dudaklarınızı Dolgunlaştırın Dudaklarınızı oldugundan daha dolgun göstermek istiyorsanız:
- Dudaklarınızı, rujunuza uygun renkte bir dudak kalemiyle dogal çizgisinin tam üstünden çevreleyin.
- Dudaklarınızın yeni çizgisine sadık kalarak rujunuzu sürün. Parlak ve açık renkler kullanın. Koyu renkler dudak hacminizi küçültür. Koyu renk kullanmak zorundaysanız, dudaklarınızın ortasına daha açık bir renk veya parlatıcı sürün