Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




Ayda Bir Cilt Bakımı Şart

Ayda Bir Cilt Bakımı Şart

Bayanlar en azından ayda bir kez cilt bakımı yapılması gerekmekte. Ayda bir kez yapılacak cilt bakımı cildinizin derisinini yenilenmesi ve cilt rengi nizin ortaya çıkmasını sağlar.

Cilt bakımı nı uygulamaya cilt temizleme kremi yle cildimizi yumuşatarak başlamalıyız. Cilt kremi ni sürdükten sonra toz ve makyaj kalıntılarının yumuşaması için 5 dakika kadar bekleyin. Sonra bir parça pamukla yüzünüzdeki fazla kremi silin. Yüzünüzü ılık suyla yıkayın yıkarkende parmaklarınızın ucuyla oval hareketlerle cildinize masaj yapın.

Bu sayade cildinizin üstünde bulunan ölü tabaka temizlenir ve yumuşar cilt bakımı işlemi için cilt hazırlanmış olur. Yağlı bir cilt tipine sahipseniz kil türü, normal bir cilt tipine sahipseniz nemlendirici özelliği bulunan bir maske uygulamanız en doğrusu olucaktır. Uyguladığınız cilt maske si sonrasında cildinizdeki gözeneklerin kapanması ve cildinizin serinlemesi için hafif soğuk su çarpın ve yumuşak bir havlu ile kurulayın.

Her zaman kullandığınız yüz toniğinden bir pamuğa dökün ve t-bölgesi, burun, çene ve bıyık bölgesi gibi yağlı bölgeleri temizleyin.

Sonrasında cildinize uygulayacağınız nemlendirici sayesinde cilt üzerindeki şişlikler gider ve cildiniz parlak bir görüntüye kavuşur.

Gözünüzün çevresindeki çizgiler ve kırışıklıkların azalması için bir göz çevresi kremi kullanmanız uygun olucaktır.