Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




Göz Kalemi Nasıl Kullanılmalıdır

Göz kalemleri gözleri büyük gösterip etkileyici bir bakış kazandırabilir.ancak dikkat edin,çok fazla yada kötü uygulanan göz kalemi sizi panda gibi gösterebilir. Göz kalemleri çeşitlidir, en rahat kullanabildiğinizi seçmelisiniz. Alt ve üst kirpiklerinize yakın çizgi çekmek için kullanabilirsiniz. Zaman zaman kaleminizin ucunu sivriltin,sağlıklı ve temiz tutmak içinde bunu yapın.

Püf nokta

Kirpiklerin iç tarafına çekilen kalemin gözlerinizi daha küçük gösterdiğini, kirpiklerin dış tarafındaki yumuşak bir çizginin daha geniş ve çekici bir bakış sağlamaya yardım edeceğini unutmayın.

Kaleminizi açmadan önce buzdolabında bekletin.

Etkileyici kirpikler

Yüzünüzde başka bir makyaj olmadığında sadece maskara kullanarak farklılık yaratabilirsiniz. Göz makyajı yaptığınızda ise maskara kullanmak zorunluluktur. Maskaranın tipi ve kullanacağınız miktar sizin kişisel tercihinizdir.

Hassas gözler için hazırlanmış maskaralar göz alerjilerine yatkın olanlar ve kontakt lens kullananlar için ideal seçim olur.

Maskara kullanmadan önce kirpikleri fırçalayın far veya toz pudra birikmiş olup maskarayı kötü gösterebilir. Sarışınlara kahverengi veya kahve/siyah maskara yakışırken, esmerler için siyah daha uygundur.

Kirpikleriniz kalın değilse iyi bir görüntü elde etmek için iki kat maskara kullanmanız gerekebilir.ilk kat kuruduktan sonra fırça ile kirpikleri birbirinden ayırın ve ikinci katı uygulayın. Alt kirpiklere tek kat uygulayın.

İpuçları

Maskaranın kurumaması için kabını pompalamayın.

Alt kirpiklere maskara sürmek için, fırçayı dik tutun ve daha iyi kontrol edebilmek için bir kenardan diğerine doğru sürün.

Kaş alımı incelikleri
Bir çok insan ne yapacağını bilmediği için kaşları göz ardı eder. Kaşlar, göze çerçeve görevi yapar, şeklini verir ve resmi tamamlar.

Kaşları almak mı almamak mı* burada en güvenli yol orta yoldur. Çok alınan kaşlar tekrar çıktıklarında düzenli olmayabilir hatta çıkmayabilir.eğer kaşlarınız geç uzuyorsa ilk almada profesyonelce şekil verilmelidir. Tekrar uzamaları daha düzgün olabilir.

Kalem, kibar bir kaş oluşturmaya müsaittir.sarışınlar, açıklık veya koyuluklarına göre açık kahve veya gri kalem kullanmalıdır. Koyu renk kaşı olanlar sadece ıslak bir kaş fırçasıyla fırçalamalıdırlar.

İpuçları

*kaşların dik dik durmasına izin vermeyin. Gözlerinizin biçimine uymalı ve gözünüzün dış kenarıyla aynı hizada kalmalıdırlar.

*kaşlarınızı asla üst tarafından almayın.

*kaşlarınızı boyarken kalemi yüzünüze karşı dikey tutun ve kıllara doğru yavaşça sürün.

*sert çizgilerin oluşmasını engellemek için dokunuşlarınız daima hafif olmalı sonra yumuşatmak için fırçalayın.