Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




Güzellik Sırları neler

Günlük hayatta sık sık gözümüze çarpan,bizi rahatsız eden, güzelliğimize gölge düşüren sorunlarla karşılaşabiliyoruz. İşte bu sorunlar ve bazı öneriler...

Dudaklarım neden kuru?
Her şeyden önce dudaklarınızı yalamaktan vazgeçin. Böyle bir huyunuz varsa ne kadar tedbir alsanız da dudaklarınızın kuruması kaçınılmaz olacaktır. Ara sıra dudak koruyucu sürmenin yeterli olmadığını unutmayın. Düzenli bir şekilde kullanın.

Kuru cilt için ne yapmalıyım?
Cildiniz çok kuru ise nemlendirici losyon yerine krem kullanmanızda yarar var. Kremlerin içinde bulunan zengin yağ bileşimlerinin kuru olmayan ciltlere ağır geldiği biliniyor. Ancak, özellikle kış mevsiminde kuru olan ciltleri rahatlatıyor.

Dirsekler neden kirli gibi görünüyor?
Cildin bu bölgelerinin deri yapısı oldukça kalın. Ölü deri hücreleri bu bölgelerde grimsi bir tabaka oluşturuyor. Banyo sırasında bir bezle veya kese ile o bölgeleri ovuşturarak temizleyin. Böylece ölü hücrelerden cildinizi arındırın.

Ellerin çatlaması ve kuruması nasıl önlenebilir?
Özellikle kuru bir cilde sahipseniz el kremini düzenli bir şekilde hergün kullanın. Sabahları evden çıkmadan önce ve akşam eve geldikten sonra günde iki kere ellerinizi kremleyin.