Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




Kusursuz Bir Gelin Olmak İçin...

Kusursuz Bir Gelin Olmak İçin...

Kusursuz Bir Gelin Olmak İçin...
Bütün kadınların kendilerine en çok özen gösterdiği gündür düğün günü. O özel, hayat boyu beklediğiniz gün mükemmel görünmeyi kim istemez ki? Bir masal gelini gibi görünmek için tam 1-2 ay öncesinden kendinize özel bir bakım uygulamanız gerekir. İşte bu bakım programı:



Fazla kilolar

Düğün günü, gelinliğinizle güzel görünebilmek için önce fazla kilolarınızı atmaya çalışın. Kusursuz olabilmeniz için once kendinizi güzel bulmanız gerekiyor. Nikah gününüzden 2 ay önce kendinizi düzenli bir rejime sokun. Sebze meyve ağırlıklı rejim sizin fazla kilolarınızı atmanızda yardımcı olacaktır. Sabahları yapacağınız 1 saatlik yürüyüş hem sizi bulunduğunuz stresden uzaklastıracak hem de forma girmenizi sağlayacaktır.



Güzel görünmenin sırları

- Düğün gününden önceki ay iki kez vücut bakımı yaptırın bu vücudunuzun pürüzsüz görünmesi için ilk adım. Peeling gibi yöntemler vücuttaki ölü hücrelerin atılması için size yardımcı olacaktır.

- Tüm vücuttaki cilt lekelerini ve sivilcelerin tedavisi için bir güzellik uzmanına danışarak bakım kürleri uygulayın, eğer vücudunuzda lekeler ve sivilceler varsa özel gecenizde güzel görünmeyecektir.

- Cildinizin yumuşacık ve pürüzsüz olması için düzenli bir bakım kürüne girmeniz gerekmektedir.

- Ağda yapılan bölgeler kızarıp kabarabilileceğinden, asla ağdanızı son güne bırakmayın. Epilasyon gibi seçeneklere başvuracaksanız, en az iki ay öncesinden uygulamanızda yarar vardır.

- Manikür ve pedikürünüzü bir gün önceden yaptırırsanız tırnaklarınız pembe görünmeyecektir.



Pürüzsüz bir cilt

- Makyajın güzel gözükebilmesi için cildin temiz ve dengeli olması gerekir. Cilt sorununuz varsa onu makyajla kapatmak yerine tedavi yöntemine başvurmanız gerekir.

- Cildinizin pürüzsüz olabilmesi için en az iki kez cilt temizliği yaptırmak gerekir.Temizlik sırasında cildinizin kızarabileceği için nikahdan 3-4 gün once yapılmasında yarar vardır.



Düğün gününe özel

- Sabah uyanınca hemen yataktan fırlamayın biraz keyif yapın.

- Sonra küveti doldurup, içine girin bu sizi biraz rahatlatacaktır. Değişik Banyo losyonları güzel kokmanızı sağlayacaktır. Banyodan sonra vücudunuzu nemlendirmeyi unutmayın.

- Banyodan sonra iyi bir kahvaltı yapın çünkü gün boyu yemek yiyemeyebilirsiniz.

- Nikahtan en az 4-5 saat önce kuaförünüze gidin.

- Parfümünüzün gün boyu kalıcı olmasınısını istiyorsanız iç çamaşırınızada sürün.

- Ayakkabılarınızın düğün gecesi sıkmaması, sizi rahatsız etmemesi için, giymeden once içinde bir saat nemli bez bekletin ve ayağınıza pudra sürün.



Gelin makyajı nasıl olmalı?

- Makyajınızı pastel tonlarda seçerseniz sizi çok daha genç ve doğal gösterecektir.

- Makyajınızın saatler boyu dayanabilmesi için çok dikkatli yapılması ve kalıcı ürünler kullanılması gereklidir. Cildin iyice nemlendirilmesi ve makyaj tamamlandıktan sonra makyajın üstünden transparan bir pudrayla geçilmesi renklerin karışmasını engeleyecektir.

- Makyajda kullanılacak renklerin gelinliğin aksesuarlarına ve sizin ten renginize uymasına dikkat edilmesi gerekiyor.