Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




lazer epilasyonda devrim epiderm lazer

Epiderm Lazer Epilasyon 1993 yılından beri sağlık sektörünün çeşitli alanlarında hizmet veren epiderm lazer epilasyon lazerepilasyonadıoğlu Sağlık Hizmetleri Ltd. Şti.'nin bünyesinde yer alan bir kuruluştur; Doç. Dr. Teoman Cem Kadıoğlu ve Op. Dr. Hüsniye Kadıoğlu tarafından kurulmuştur.


Lazer Epilason Epiderm sadece Lazer Epilasyon uygulanan, epilasyon konusuna odaklanmış ve uzmanlaşmış bir kuruluştur; saç nakli, cilt bakımı gibi diğer kozmetik uygulamalar yapılmaz!
Epiderm son teknoloji Amerikan FDA onaylı CYNOSURE Apogee 5500 Elite Lazer Epilasyon sistemi kullanmaktadır; insan sağlığına zararı olmayan güvenilir ve etkili lazer epilasyon sistemi (Alexandrite laser) olduğu FDA tarafından bilimsel olarak belgelenmiştir.
Dikkat: En iyi cihazı seçmeniz çok önemli bir husustur. Fakat, lazer epilasyon için en iyi cihaz da kullanılsa, bu cihazın kullanılış tekniği ve epilasyon uygulamasının yapıldığı kuruluşun protokolleri elde edeceğiniz sonucu belirleyecektir. Risk almamanızı, tercihinizi detaylı bir araştırma sonucu yapmanızı öneririz.


Neden EpiDerm'i tercih etmeliyim, farkı ve üstünlüğü nelerdir?
1- Epiderm doktor olmayan kişilerce ticari amaçla kurulmuş herhangi bir yer değildir, 1993'den beri tıbbın çeşitli alanlarında hizmet veren, tanınmış bir sağlık kuruluşu olan Kadıoğlu Sağlık Hizmetlerinin bünyesindedir.
2- Epiderm kuruluşundan itibaren sadece ve sadece lazer epilasyon uygulanan, tüm ekibin ve sistemin tek bir konuya ( epilasyon ) odaklandığı ve uzmanlaştığı tek kuruluştur.
3- Epiderm'de sadece lazer epilasyon uygulanmakta olduğundan maliyeti ve masrafı fazla olan birçok diğer uygulama ve cihazın yükü lazer epilasyon ücretlerine yüklenmemektedir. Epiderm yurt dışı bir marka veya ortağa bağlı çalışmaz, ödeme yapmaz.
4- Epiderm'in kurumsal yapısından gelen farkını, memnuniyet odaklı ciddi bir sağlık kuruluşu olduğunu anlayacak, doğru tercih yapmış olmanın huzurunu yaşayacaksınız. Lazer epilasyonda cihaz markası önemlidir; fakat daha da önemli olan uygulanan protokoller, yaklaşım, tecrübe ve niyettir.

Cynosure Apogee 5500 Elite (Alexandrite Laser) ve Dijital Spektrofotometre:
CYNOSURE Apogee 5500 Elite lazer epilasyon sisteminin gelişmiş ayar mekanizmaları sayesinde en etkili ve güvenli doz seçilebilir, havalı soğutma sistemi ile en acısız, hızlı ve konforlu lazer epilasyon sağlanır. Epiderm'de lazer epilasyon seansları öncesi yeni geliştirilen dijital spektrofotometre cihazları ile rakamsal ölçüm yapılmakta; göz ile saptanamayan faktörler hesaplanarak epilasyon için uygulanacak doz belirlenmektedir. Bu sayede cildin zaman içinde hızla değişen yapısına uygun dozlar kullanılarak lazer epilasyonun her seansında maksimum etki ve minimum risk ile epilasyon uygulaması yapılmaktadır.



Neden (ten rengi çok koyu olmayanlar için) en iyi epilasyon lazeri Alexandrite lazerdir?
Referans; www.laserlaser.com/laserclinic
(1948'den beri Lazer Epilasyon eğitimi verilen Rocky Mountain Laser College'in resmi sitesi) Lazer Epilasyon

Best Hair Removal
(Light Skin Types)
Apogee 5500 by Cynosure Inc.
En İyi Epilasyon Lazeri Ödülü

Alexandrite lazer: Türk insanı genellikle çok koyu olmayan ten rengine ve koyu renk kıl yapısına sahiptir, bu nedenle alexandrite lazer epilasyon için en uygun yapıdadır. Alexandrite lazer derindeki kıl köküne dek ulaşarak kalıcı sonuç sağlar ve bu başarıyı sağlarken epilasyon sonrasında kalıcı yanık sorununa yol açmaz. Cihaz cilde 3 santimden atış yaptığından hijyen açısından sorun yaşanmaz. Epiderm'de lazer epilasyon için sadece Alexandrite lazer cihazları (5 adet) kullanılır, diğer lazer epilasyon cihazlarını kullanmıyoruz.

NdYag lazer: 1064nm lazer epilasyonda kullanılan dalga boyları arasında kromoforlar tarafından en az tutulan ışın olduğundan etkinlik de az olmakta, etkinliğini sağlayabilmek için de verilen enerjiyi artırmak gerekmektedir. Bu nedenle de yüksek enerji kullanımı sonucu acı hissi dayanılması zor boyutlara ulaşmakta, hastaların çoğu tedaviyi yarım bırakmaktadır. NdYag ile epilasyon'da bir diğer önemli ve tehlikeli risk ise bu lazer ile ciddi ve kalıcı iz bırakan yanık olma ihtimalinin yüksek olmasıdır.

Işık bazlı sistemler: (IPL, Mavi Işık, Fotoepilasyon vs.) Bunlar gerçek lazer epilasyon değillerdir, sadece yoğunlaştırılmış ışık sistemleridir. Bu yöntemler derindeki köklere ulaşıp kıl kökünü tahrip gücüne sahip olmadıklarından daha ziyade bir modern ağda yöntemi olarak kabul edilir ve geçici epilasyon etkisi gösterirler. Uygulama sırasında cihaz cilde temas ettiğinden hijyen açısından sorun olabilir. Vücut kıllarından kalıcı olarak bu yöntemler ile kurtulamazsınız.

Diode lazer: Diyot lazer sadece ince, zayıf kıllarda başarılıdır, yüz kıllarında olumlu sonuçlar verebilmektedir. Kalın ve kökleri daha derinde olan vücut kılları için Lazer Epilasyon 'da önerilmez, sadece yüzünüzde ince ve açık renkli tüylerin epilasyonu için tercih edebilirsiniz. Lazer epilasyon uygulamada cihaz cilde temas ettiğinden hijyen açısından sorun olabilir.

Radio Frequency (RF): Radyo frekans dalgalarıdır, lazer değildir. Açık renkli, beyaz, sarı kılları yok edeceği iddia edilmekteyse de tarafsız çalışmalarda sadece kıl köklerinde geçici nem azalması sağladığı, zamanla kılın tekrar eski haline geldiği saptanmıştır.
Bazı epilasyon cihazları bu RF'ye (Radyo Frekans) ek olarak IPL veya Diode lazer epilasyon sistemlerini de birlikte kullanır.

(Referans: Pers. Comm. Nov. 2006, Larry Kunze, M.E., President of Rocky Mountain Laser College, Inc, state certified medical laser professor)

Tüm lazer tipleri değerlendirildiğinde neden Epiderm'in tüm cihazlarının (5 adet) Apogee Elite Alexandrite Lazer olduğu anlaşılmaktadır.

Epiderm Lazer Epilasyon Merkezlerinde Medikal Estetik kursundan sertifika alan Pratisyen Doktorlar değil 4 yıl ihtisas yapmış 2 Dermatoloji Uzmanı ve 1 Plastik Cerrahi Uzmanı Lazer epilasyon sorumlu hekimi olarak görev yapmaktadır. Sadece lazer epilasyon uygulayan, lazer epilasyon konusunda en yeni gelişmeleri izleyen uzman ekibimiz güvenli olarak en kısa sürede en etkili sonucu almanızı sağlayacaklardır..

Epiderm Lazer Epilasyon'da tıbbi gerçeklere göre ve etik lazer epilasyon uygulaması yapılır; ticari amaçlı kısa aralıklarla seans uygulaması yapılmaz, gerçekleşmeyecek sonuçlar vaat edilerek ve sözde garantiler ile yanıltılmazsınız... Lazer epilasyon seansları arasında kıl kökünün gerekli olgunlaşma evresin tamamlaması beklenir. Vücut bölgeleri için ikişer ay ara ile ortalama 4-6 seans, yüz bölgesindeki daha ince kıllar için birer ay ara ile ortalama 6-12 lazer epilasyon seansı gerekecektir. Bu seans sayıları kıl yapısına göre kişiden kişiye farklılıklar gösterebilir. Kullandığımız Alexandrite lazer epilasyon sisteminden etkilenerek haraplanan kıl köklerinin daha sonraki yıllarda kıl üretmesi mümkün değildir. Epiderm'de etkin dozlarda uygulama yapılır, düşük lazer epilasyon dozları uygulanarak seans sayısının arttırılması gibi ticari yaklaşımlarda bulunulmaz, biz her zaman memnun kalan müşterilerimizin dostlarına ulaşmayı hedefleriz. Kadıoğlu Sağlık Hizmetleri üst yönetimine yonetim@kadioglusaglik.com adresine mail atarak kolaylıkla ulaşabilirsiniz; genellikle bir saat içinde, en fazla 12 saatte sitemizde epilasyon konusunda bulamadığınız bilgileri, öneri ve şikayetleriniz hakkındaki tüm mailleriniz cevaplandırılacaktır.