Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




Aromatik Vücut Masajı

Aromatik Vücut Masajı

Aroma terapi yıllardır estetik ve güzellik amaçlı kullanılan bir yöntemdir. Temeli fito terapiye (Bitkisel Tedavi) ye dayanan aroma terapi çeşitli yöntemlerle bitki ve meyve öz sularını elde edilip cilt ve vücut güzelliği için kulanılması yöntemidir.

Aroma terapi deyince ilk akla gelen küçük şişelerde ki güzel kokulu esans ve yağlardır. Konsantre halde bulunan bu yağların gül,susam,lavanta,limon,ardıç,portakal gibi çeşitleri vardır.

Tıpkı bitkilerde olduğu gibi her bir aromatik yağın özelliği ve faydası farklıdır bazılar strese iyi gelirken bazıları da ağrıları azaltır yada dolaşımı düzenler.Önemli olan doğru kişiye doğru yağı seçebilmek ve bu yağ karışımlarını doğru bir teknik ile uygulamaktır.


Masaj hareketleri ile uygulanan aroma terapi son derece keyifli ve dinlendiricidir. Kişinin ihtiyacına göre haftada bir ya da onbeş günde bir uygulanabilir. Hafta içinde sadece 1 saatinizi kendinize ayırıp bu keyfi yaşamak ve stresten arınmak mümkündür.