Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




Saçlarınıza Bakıyormusunuz?

Saglikli ve bakimli saçlara sahip olmak için nelere dikkat etmeniz gerektigini biliyor musunuz?

Saçinizi boyadiktan sonra yikamayin

Saçlar boyandiktan sonra renk kaybinin yüzde 50''sini ilk hafta içinde kaybeder. Boyama sirasinda saçin dis koruyucu kismi açiliyor ve boya emiliyor. Eger bu kisim kapanmadan sa&c cedil;inizi yikarsaniz çok fazla renk kaybi meydana gelecektir. Bu nedenle boyadan sonraki ilk 24 saat saçinizi yikamayin. Yikamaya karar verdiginizde renk koruyuculu sampuanlari tercih edin.

Saç kurutma makinesine dikkat!

Makineyi saçiniza yakin tutarak daha çabuk kuruyacagini düsünüyorsaniz, yaniliyorsunuz. Bu sekilde kurutmak saçiniza zarar verir, uçlarinin çatallasmasina neden olur. Saçinizin nemini havlu ile aldiktan sonra, makineyi bir kol boyu uzakta tutup dipten uca dogru kurutun.

Arindirici sampuan kullanin

En iyi sonucu elde etmek istiyorsaniz, arindirici sampuanlari kuru saça ve masaj yaparak uygulayin. Böylece sampuanin içerdigi maddelerin suda akip gitmesini önlemis olursunuz.

Saç diplerine krem uygulamayin

Saç tipiniz ne olursa olsun, saç diplerinin kreme ihtiyaci yoktur. Dogru bir krem uygulamasi, saçin uç kisimlari dikkate alinarak yapilmalidir. Kremi saçin uç kisimlarina sürmelisiniz.