Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




Siz Susun Saçlarınız Konuşsun

Göz kamastiran canlilikta saçlara sahip olmak sandiginiz kadar zor degil! Saçlariniza bakin, havanizi atin!

- Saçlarinizin gür gözükmesini istiyorsaniz saç modelinize dikkat etmeniz gerekiyor. Bunun için saç uçlarina jöle sürmeniz iyi olur.

- Saçlarinizi kuruturken basinizi öne egmek en iyi yöntemdir. Böylece alttaki saçlar in kabarmasini saglarsiniz. En üst tabakalar en son kurutulmasi gereken yerlerdir.

- Saç spreyi kullanirken spreyi saçin üst tabakasina sikmamak gerekir.

- Yüzünüzde oturmus kirisikliklar varsa saçlari koyu renkte boyamamak gerekir. Ayrica dalgali modeller daha iyi duracaktir.

- Saçlarinizda dalgalari uzun süre korumak için yikamadan bir gece önce hint yagi masaji yapin ve yagi bütün gece kafanizda tutun.

- Saçlarinin saglikli uzamasini isteyen her insan her on ya da on iki haftada saçlarini uçlarindan kestirmeli.

- Saçtaki kiriklara karsi jojoba yagi ile dört damla kekik esansini karistirmak ve sampuandan önce saçta tutmak çok iyi gelir.

- Kepege karsi 300 gram taze isirgan otunu kökleriyle birlikte üç litre su içinde 15 dakika kaynatin. Sonra da saçinizi sampuanlayin.

- Saçlarinizin çabuk uzamasi için bir dilim taze zencefili blender''dan geçirin ve kaynatin. Sonra da suyu ile 15 masaj yapin. 15 dakika sonra saçlarinizi sabunlayabilirsiniz.

- Saçlariniza parlaklik vermek için son durulama suyuna bir kasik limon suyu ve sirke ekleyin.