Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




DUDAK BAKIMI

DUDAK BAKIMI
Kadınların önemli simgelerinden biriside dudaklarıdır.İnce kalın büyük ve küçük dudakalra sahip olan kadınlar değişik şekillerde dudakalrına rujlar sürerek istediği gibi gözükmesini sağlayabilirler. Örneğin ince dudaklı bir bayan dudak kalemini biraz taşırarak sürerse dudakları daha kalın gözükebilir. Kalın bir dudağa sahip olan bir kadın ise ruju biraz dudağın içerisine sürerek istediği gibi gözükmesini sağlayabilirler.

DUDAKLARINIZI ÇATLAKLARDAN NASIL KORURSUNUZ ?
Dudak bakımında en önemli unsur ise dudakları çatlaklara karşı koruyan dudak kremi kullanmaktır.

Makyaj yaparken dudaklar çatlak olmamamalıdır.Kış aylarında dudaklarınızı çatlaklara karşı koruyan rujlardan kullanmalısınız.
DUDAK KALEMİ VE RUJ
Dudaklarınıza ruj sürmeden önce makyajınız hafifde olsa dudak kalemi kullanmalısınız.Doğru sürülen bir dudak kalemi makyajın natürelliğinden pek birşey kaybettirmez. Makyajınıza uygun kalem seçerek bunu sağlayabilirsiniz. Dudak kalemini rujun üzerinden sürebilir, kalem ve rujun renklerinin daha iyi uyuşmasını sağlayacaktır.

MAKYAJ VE RUJ
Makyajın ortaya çıkmasını sağlayan rujların seçimide makyajınızın rengine göre önemlidir. Rujunuzun dudaklarınızda uzun süreli kalmasını istiyorsanız pek kolay çıkmayan rujlardan yani ever-lasting rujlardan kullanabilirsiniz veya dudaklarınızda kuruma problemi yoksa ruj sürmeden önce biraz pudra kullanabilirsiniz.