Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




makyajda köpük trendi

Bazen cildimizin ihtiyacı gerçekten de "köpük" kadar hafif olmalı. Kalın bir tabaka oluşturmuyor ama tene mükemmel bir ışıltı katıyor.

Kozmetik markalarının yeni fondötenleri, farlar ve allıkları hafif kremsi yapılarıyla ciltte hiç olmadıkları kadar kolayca dağılıyorlar. İçeriklerine göre de teni eskisinden daha fazla renklendiriyorlar.

Yumuşak saten parlaklığı, mat pudra görünümü ya da tazelik hissinin nedeni ise tamamen yeni karışımlarında gizli. Su yerine jel oluşturan içerikler, uçucu yağlar, silikon ve polimerler, uygulama sırasında da hafif pudramsı bir his bırakıyor.

Yeni kozmetik teknolojilerinin kadınlara armağanlarından biri olan köpük makyaj ürünleri adeta kremayı andıran tekstürleri ile cildin şeffaflığını kaybetmesini de engelliyor.