Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




Pratik güzellik önerileri

Pratik güzellik önerileri


Pratik güzellik önerileri Güzelleşmek için illa ki güzellik salonlarına tonlarca para harcamanıza gerek yok! Evinizde yapacağınız pratik bakımlarla da kendinizi şımartabilirsiniz!

• Yorgun cildi canlandırmak için muzdan yararlanabilirsiniz. Bir muzu derin bir kapta iyice ezin. 1 tatlı kaşığı süt ya da kaymak ekleyin. Karışımı yüzünüze iyice yedirin. 20 dakika beklettikten sonra bol suyla yıkayın. Cildinizin kısa sürede canlandığını, yumuşadığını ve nem kazandığını göreceksiniz.

• Kuruyan cildi canlandırmak için, büyük bir domatesi küçük küçük doğrayın. İçine iki yemek kaşığı badem tozu ekleyin ve iyice karıştırın. Hazırladığınız bu karışımı yüzünüze yedire yedire sürün. 10 dakika sonra yüzümüzü durulayın ve üzerine nemlendirici krem sürün.

• Göz altındaki siyah halkayla baş etmek için elmadan yararlanabilirsiniz. Göz altlarına iki dilim elma koyun. Elmadaki meyve asitinin siyah halkayı hafifletmesini bekleyin.

• Çatlayan dudaklara can katmak için önce yumuşak bir diş fırçasıyla dudaklarınızı hafifçe fırçalayın. Sonra balla masaj yapın.

• Sertleşen elleriniz için karışım hazırlayın. İki haşlanmış patates, bir bardak süt, beş damla gül suyu ve iki yumurtayı iyice karıştırarak elde ettiğiniz karışımı ellerinize sürün. 10 dakika bekleyin. Gece yatmadan önce de ılık zeytinyağı sürün ve lastik eldiven giyin. Ertesi sabah kadife kadar yumuşak ellerinize siz de şaşıracaksınız.

• Saçımı ihmal etmem diyenlere artık klasikleşen bir reçete: Mat saçları canlandırmak için 100 gram papatyayı demleyin. Soğuduktan sonra içine bir yumurta sarısı ekleyin ve çırpın. Karışımı saçınıza masaj yaptırarak yedirin. 10 dakika bekletip yıkayın.