Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




Gözler sadece kalbin değil sağlığın aynası

Gözler sadece kalbin değil sağlığın aynası


Gözler sadece kalbin değil sağlığın aynası İngİltere'nİn Başkenti Londra'da Prof. Doktor Alistair Fielder tarafından yapılan bir araştırmaya göre, bir insanın gözüne bakarak sağlığı hakkında bilgi sahibi olunabiliyor. Fielder, gözdeki çeşitli belirtilere bakarak teşhis konulabilecek hastalıkları şöyle sıralıyor.
- 'Eğer gözbebeği çevresinde beyaz halkalar varsa, kanınızdaki yağ seviyesi ve kolesterol oranı çok yüksek demektir. Sadece halka değil, beyaz noktalar da aynı rahatsızlığın belirtileri. Göz kapaklarınızın rengi soluksa, bu vücudunuzun demire ihtiyacı olduğunu gösteriyor.
- Hava karardığı zaman iyi göremiyor, cisimleri seçemiyorsanız, bu kan dolaşımınızda bir bozukluk olduğunun ve vücudunuzun vitamine ihtiyaç duyduğunun işareti. Aynı zamanda kalp hastalıklarının da belirtisi olabilir.
- Gözlerinizin içi ve çevresi sararıyorsa, karaciğer kontrolünden geçmeniz gerekiyor. Çift görmeye başladıysanız, sinir sisteminizde bir rahatsızlık var demektir. Böyle bir durumda en kısa sürede bir doktor kontrolünden geçmelisiniz.
- Işıktan rahatsız oluyorsanız ve çok aydınlık yerlerde gözlerinize ağrı giriyorsa mutlaka bir uzmana başvurmalısınız, çünkü migren belirtisi olabilir.
- Eğer göz kapaklarınız kızarıyor ve kaşınıyorsa, saçlarınızı kontrol edin; çünkü kepek sorunuyla karşılaşabilirsiniz. Ve eğer yine göz kapaklarınızda sarkma varsa, bu da kaslarınızda ya da sinir sisteminizde bir sorun olduğunu gösteriyor.'

KAynak:Güneş