Cilt Bakımı,Cilt maskesi,Sivilceler için maske,Siyah noktalar,Saç Bakımı,Normal Cilt Bakımı,Saç Sağlığı,aç Bakımı Saç Maskeleri saç dökülmesi saç bakım ürünleri evde saç bakımı saç maskeleri doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı erkek cilt bakım saç bakımı cilt maskeleri cilt lekeleri siyah noktalar sivilceler Bitkisel Cilt Bakımı Cilt Bakımı ve Güzellik Kuru Cilt Bakımı doğal cilt bakımı bitkisel cilt bakımı epilasyon laser epilasyon

Blog Arşivi




"Yaşlanma Belirtileriyle Savaşın!"

"Yaşlanma Belirtileriyle Savaşın!"

Artık 30'lu yaşları geride bırakıp, 40'lara yelken açtınız ama hala genç ve güzelsiniz; böyle kalmaya da niyetlisiniz. O zaman size NIVEA Visage DNAge Hücre Yenileyici Bakım Sistemi'ni öneriyoruz.


40 yaşınızı geçtiniz ama çok daha genç mi hissediyorsunuz? Bunu korumak için yoğun bakım kürleri mi kullanıyorsunuz? Eğer kırışıklara karşı bakım kürleri öncelikleriniz arasında ilk sıralarda yer alıyorsa siz kesinlikle bir güzellik savaşçısısınız. Yalnız değilsiniz, neredeyse her saniye güzelliğinden ve gençliğinden vazgeçmek istemeyen yeni bir savaşçı daha doğuyor.

Pazar araştırmaları "güzellik savaşçılarının" medya kanalları ve yakın çevresinden edindiği bilgiler ile bakım ürünleri hakkında oldukça bilgili olduğunu gösteriyor. Yaşlanma belirtilerini yakından takip ettikleri için tercih ettikleri ürünlerden gözle görülür sonuç almayı bekliyorlar. Öte yandan, oldukça gerçekçi beklentiler geliştirdikleri için 20'li yaşlarına dönmeyi de hayal etmiyorlar.

Taze, güzel bir cildin kaynağı - sağlıklı yeni hücreler
Her gün milyarlarca hücre bölünerek (özellikle gecenin karanlık saatlerinde) yenileniyor.

Gençken, cilt 28 günde tümüyle yenileniyordu. Bu, yeni, genç ve sağlıklı hücrelerin yüzeye çıkması için gereken süredir. Fakat yaşlandıkça, cilt yenilenmesi 50 veya daha fazla gün sürmeye başlar ve ciltte hasarlı hücreler birikir. Hasarlı hücreler arttıkça, cilt üzerindeki çizgiler, kırışıklar ve sıkılık kaybı artmaya başlar.

Son yapılan bilimsel araştırmalara göre, hücre yenilenme sürecinin kalitesini arttırarak yeni, sağlıklı ve bozulmamış hücrelerin oluşturulması sağlanabiliyor. Folik Asit içeren NIVEA VISAGE DNAge® Hücre Yenileyici Bakım Sistemi hücrenin DNA'sını hücre içerisinde güçlendiriyor.

Kırışıklara karşı yeni bakım ürünlerinde mucizevi gelişmeler
Yaşlanma belirtileri ile savaşınızda güç artık sizin elinizde. Hücre yapısı üzerinde yapılan yeni çalışmalar kırışıklara karşı bakım ürünlerine olağanüstü yenilikler getirdi. Bu yeni bakım serisi ile yaşlanma belirtileri ile çok daha derinden savaşabileceksiniz. Hücre yenileyici Folik Asit içeren formülüyle yeni NIVEA VISAGE DNAge® Hücre Yenileyici Bakım Sistemi hücrenin merkezinde çalışarak cildin gençleşmesini sağlıyor. Hücrenin çekirdeğinde yer alan DNA'nın (desoxyribonucleic acid) yapısını koruyarak ve güçlendirerek taze, genç cilt hücrelerini korumaya yardımcı oluyor. Sağlıklı hücre yenilenmesini destekliyor.

Cilt hücrelerimizin DNA'sının gün boyunca güneş ışınları gibi çevresel faktörlerden korunması gerekir. Bu yüzden NIVEA VISAGE DNAge® Hücre Yenileyici Gündüz Bakım Kremi, hücre yenileyici Folik Asit ile güneş ışınlarına karşı 15 Güneş Koruma Faktörü (GKF) içerir. Sabahları temizlenmiş cilde uygulandığında cildi gözle görülür şekilde sıkılaştırır ve derin çizgileri yumuşatarak cildi gün boyu nemlendirir.


Gece boyunca ise, hücre yenileyici Folik Asit ile NIVEA VISAGE DNAge® Hücre Yenileyici Gece Bakım Kremi cildin yenilenme sürecine yardımcı olur. Zengin formülü ile özellikle 40 yaşın üzerindeki ciltlere gözle görülür şekilde sıkılaşmış ve genç bir cilt sağlamak için yoğun bakım yapar.

Öncelikle cildin oldukça ince olduğu göz çevresinde çizgiler belirmeye başlar. Bu bölge gün içerisinde yaşadığımız strese şişkinlik ile reaksiyon gösterir.

Gece ve gündüz kullanımı için, hücre yenileyici Folik Asit formülü ile hafif ve kokusuz NIVEA VISAGE DNAge® Hücre Yenileyici Göz Bakım Kremi hassas göz bölgesinin ihtiyacı olan özel bakımı sağlar. Hafif çizgileri ve şişkinliği azaltan bakım kremi mineral bazlı güneş filtreleri sayesinde hücrelerin DNA'sını korur ve güçlendirir.

Gece ve gündüz göz kapağınızın altına parmak uçlarınızla nazikçe masaj yaparak uygulayın.

NIVEA Laboratuvarlarında yapılan araştırmalar NIVEA VISAGE DNAge® Hücre Yenileyici Gece Bakım Kremi'nin düzenli kullanımının cildi gözle görülür biçimde sıkılaştırdığını ve çizgileri boy, en ve derinlik bakımından üç boyutlu olarak azalttığını hatta çizgileri ölçülebilir oranda yumuşattığını kanıtladı. Cilt gözle görülebilir şekilde gençleşti.


Derinlemesine güzellik bakımı
Hücrelerimiz optimum hızla çalışıp kendini yenilediği zaman cildimiz çok daha uzun bir süre sağlıklı ve genç görünür.

Florida Üniversitesi Beslenme Bilimleri Profesörü Lynn B. Bailey „Sağlıklı kalmak için her gün Folik Asit tüketmemiz gerekir"diyor. "Folik Asit kontrollü büyüme ve gelişme için oldukça önemlidir. DNA onarım mekanizmasını destekleyerek cildin günlük hücre yenilemesine ve sağlıklı kopyalar üretebilmesine yardımcı olur. Bu basit mekanizma çoğu zaman çevresel stres faktörlerinden etkilenir."

Folik Asit aynı zamanda hücre yapısına zarar veren ve kardiyovasküler problemlere neden olan homositeinin oluşmasını engellemeye de yardımcı olmaktadır. Vücutta yeterli miktarda Folik Asit bulunmaması yaraların iyileşmesini geciktirir ve diş etleri gibi mukoza zarlarına zarar verir. Folik Asit yetersizliği aynı zamanda asabiyet, konsantrasyon yetersizliği ve duygusal karmaşaya da neden olabilir.

Bonn Üniversitesi'nde yapılan araştırmalar ortalama bir Alman'ın günde alması gereken 400 mikrogramın sadece üçte birini aldığını ortaya koyuyor. Hamile bayanların günlük Folik Asit alım miktarını 600 mikrograma çıkartması gerekir. Amerika'da yapılan bir araştırmada Folik Asit alımı yeterli düzeylere çekildiğinde 50-70 yaş arasından seçilen katılımcıların hafıza ve bilgi işlem yeteneklerinin gözle görülür bir artış gösterdiği kanıtlandı.

Folik Asit yeşil yapraklı sebzeler, lahana, brokoli, portakal ve bakliyat, et, süt ürünleri ve yumurtada bulunur. Buğday tohumu, fındık ve kepekli un da folik asit açısından zengin ürünlerdir.

ÖNEMLİ: Folik Asit ışık ve ısıya aşırı derecede duyarlıdır. B Vitamininin %35'i pişirme sürecinde kaybolur, bu yüzden lütfen yemeklerinizi az pişirin ve az su kullanın.